4 dolog amiben másabb a Serenity MED 3D 11 soros HIFU gép mint az elődei

Mondjunk neki nemet! Állítsuk meg, lassítsuk le, forgassuk vissza!

Ez már nem álom, hanem valóság. Számunkra is elérhető valóság.

Bemutatunk egy forradalmian új eljárást, amivel azonnal eltűnnek a ráncaid: bőröd megfiatalodik, kisimul, a hatás pedig garantált. Ez a legújabb Serenity MED 3D 11 soros HIFU géppel végzett kezelés, ami Magyarországon már a Szépségmegállóban is elérhető!

  1. A Serenity 3D HIFU már sokkal kellemes mint az elődje. Az első és második generációs gépekkel történt kezelés során tapasztalhattuk hogy erős szúrós érzés alakult ki a kezelés során. Persze a technológia fejlesztésével ez már sokkal enyhébb. Ezért is keresik annyian.
  1. A Serenity 3D HIFU kezelés közben/után a bőröd nem pirosodik ki mint a korábbi generációs gépekkel történt kezelés után. 
  1. Hamarabb elkezd megmutatkozni a kezelés hatása. Tapasztalatok alapján a 3D HIFU-nál már kb. 1 hónap elteltével is látszik a kezelés hatása, míg a 2. generációnál 2-3 hónap is beletelhet.
  1. A 3D HIFU-nak a hatása 2-3 évig is kitarthat, míg az elődjénél 1-1,5 évig tart. Tehát ebből következik hogy kevesebb alkalom szükséges a kívánt eredmény fenntartása érdekében illetve nem utolsó sorban hosszabb távon olcsóbb ha nem kell olyan sűrűn ismételni a kezelést.

A 11 Soros HIFU sokkal pontosabban, precízebben és sűrűbb pontrács szerkezettel lő, ezért egy sokkal tömörebb szövet megújulást eredményez→ több kollagén fog termelődni. Míg a 2. generációs géppel soronként lövünk, manuálisan nem tudunk olyan precíz sorközöket hagyni, mint a gép, ezáltal nem olyan egyenletesek sűrűek  a lövések. A Serenity 3D HIFU gép tökéletesen, milliméter pontosan viszi be a lövéseket. 

Többi bejegyzés

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

40-60%-os kedvezmény az első kezelésedre

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
30%-OS kedvezmény BÁRMELY első kezelésedre.
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!