5 dolog amit érdemes tudni HIFU kezelés hatásmechanizmusáról és elmondjuk neked mi a kapcsolat a HIFU és a SMAS réteg között.

HIFU-kezelés fő célja, hogy a szervezetet a kollagén termelésre és a sérülések kijavítására késztessük, így mindenféle külső, idegen anyag nélkül a bőr önmagát tölti fel és feszesíti ki.

  1. lépés: Mikro-fokuszált Ultrahang sugárzik be a bőrszövetbe speciális készülékkel amely orvosi pontossággal éri el a kívánt mélységet
  2. lépés: Az ultrahang hatására a sejtekben vibráció kelletkezik és súrlódni kezdenek ami által hőt generálnak
  3. lépés: A hő megjelenése és súrlódások következményeként termo-sérülési zónák jönnek létre amelyek amely milli/micro méretűek.
  4. lépés: Kollagén rostok szétesése, rövidülése (denaturáció) és a bőr SMAS rétegének összehúzódása
  5. lépés: Kollagén- és elasztin rostok újratermelődése

Tehát a HIFU kezelés során a test természetes regenerálódási folyamatát indítjuk be amely utána évekig tartó látványos eredményt fog adni.

De mi is a kapcsolat a HIFU és az SMAS réteg között? 

Superficialis Musculo Aponeuroticus Systema, vagyis a bőr alatt elhelyezkedő kötőszövetes réteg határozza meg az arc kontúrját, feszességét. Az arcfeszesítő plasztikai műtéteknél sok esetben ezt a réteget is megfeszítik. A HIFU kezelés során pontszerű termo-sérülések keletkeznek a SMAS (4,5 mm) rétegben is, amelyek által az összehúzódik, így a bőr feszesebbé válik. Ennek köszönhetően tudunk már egy kezelés után is látványos eredményt elérni. 

Többi bejegyzés

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

40-60%-os kedvezmény az első kezelésedre

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
30%-OS kedvezmény BÁRMELY első kezelésedre.
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!