5 dolog amit érdemes tudni HIFU kezelés hatásmechanizmusáról és elmondjuk neked mi a kapcsolat a HIFU és a SMAS réteg között.

HIFU-kezelés fő célja, hogy a szervezetet a kollagén termelésre és a sérülések kijavítására késztessük, így mindenféle külső, idegen anyag nélkül a bőr önmagát tölti fel és feszesíti ki.

  1. lépés: Mikro-fokuszált Ultrahang sugárzik be a bőrszövetbe speciális készülékkel amely orvosi pontossággal éri el a kívánt mélységet
  2. lépés: Az ultrahang hatására a sejtekben vibráció kelletkezik és súrlódni kezdenek ami által hőt generálnak
  3. lépés: A hő megjelenése és súrlódások következményeként termo-sérülési zónák jönnek létre amelyek amely milli/micro méretűek.
  4. lépés: Kollagén rostok szétesése, rövidülése (denaturáció) és a bőr SMAS rétegének összehúzódása
  5. lépés: Kollagén- és elasztin rostok újratermelődése

Tehát a HIFU kezelés során a test természetes regenerálódási folyamatát indítjuk be amely utána évekig tartó látványos eredményt fog adni.

De mi is a kapcsolat a HIFU és az SMAS réteg között? 

Superficialis Musculo Aponeuroticus Systema, vagyis a bőr alatt elhelyezkedő kötőszövetes réteg határozza meg az arc kontúrját, feszességét. Az arcfeszesítő plasztikai műtéteknél sok esetben ezt a réteget is megfeszítik. A HIFU kezelés során pontszerű termo-sérülések keletkeznek a SMAS (4,5 mm) rétegben is, amelyek által az összehúzódik, így a bőr feszesebbé válik. Ennek köszönhetően tudunk már egy kezelés után is látványos eredményt elérni. 

40-60%-OS KEDVEZMÉNY AZ ELSŐ KEZELÉSEDRE.

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Többi bejegyzés

Mikor nem szabad alkalmazni a kezelést?

Mint minden kezelésnél, természetesen itt is vannak kizáró tényezők a kezelést illetően. Tapasztalataink alapján sajnos sokszor nem tartják be az előírt javaslatokat. Ezért szeretnénk megosztani

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
40-60%-OS kedvezmény az első kezelésedre.

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.