5 fontos dolog amire érdemes figyelni az elektrokozmetikai kezelések előtt?

Tudjuk, hogy ma már rengeteg szolgáltató és technológia van a piacon, és egyre nehezebb tájékozódni. Ezért igyekeztünk összeszedni néhány gondolatot, amely segítségedre lesz, hogy olyan kezelést választhass ami valóban segít elérned a célod.

  • 1.      az első és talán a legfontosabb, hogy legyen egy reális célod, az sem baj ha az elvárás nem konkrét,  csak a problémát tudod meghatározni. Ha már beazonosítottuk a problémát, akkor együtt beszéljétek át a lehetőségeket. Egy jó kozmetikus megfog érteni és segít kiválasztani azt a kezelést amely megoldást nyújt.
  • 2.      fogadd meg a kozmetikus tanácsát és ne egy bizonyos esetlegesen reklámozott technológiát válassz ki 
  • 3.      kérdezd meg hogy milyen kitételek, illetve betartandó javallatok  vannak a kezelések előtt, pl: hogy milyen készítményeket ne használj előtte stb.
  • 4.      nyugodtan kérdezz rá mindenre a kezelést illetően, egy jó szakember eloszlatja az esetleges félelmeidet és lépésről lépésre elmondja, mi fog történni és hogy hogyan hat a kezelés
  • 5.      beszéljétek át milyen utasításokat kell majd betartani a kezelést követően

Reméljük ezzel a kis összefoglalóval tudtunk segíteni abban hogy valóban a számodra legmegfelelőbb kezelés mellett dönts. Mi a szépségmegálló hiszünk abban, hogy a konzultáció és vendég problémáinak megértése a kezelés előtt elengedhetetlen. Ezért kezdünk minden kezelés sorozatot konzultációval.

Többi bejegyzés

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

40-60%-os kedvezmény az első kezelésedre

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
30%-OS kedvezmény BÁRMELY első kezelésedre.
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!