7 dolog amit érdemes tudnod a Rádiófrekvenciás arckezelésről

A kór előrehaladtával a bőrünk kollagén- és elasztin termelődés fokozatosan csökken, aminek folyamatát a Rádiófrekvenciás kezeléssel szerencsére tudjuk lassítani.

Fizikai paramétereit tekintve a nagy frekvencián belül a 30 kHz – 300 GHz közötti frekvenciatartományba eső elektromágneses hullámokat nevezzük rádiófrekvenciának. A nagy frekvenciájú  (RF) hullámok biztonságos módját kínálják a laza, vagy megereszkedett bőr feszesítésének.

  1. a kezelést mindig egy alapos letisztítással és az elhalt hámsejtek eltávolításával kezdjük
  2. semmiféle kellemetlenséggel nem jár a kezelés, sőt még kellemes is
  3. kúraszerű kezelés heti rendszerességgel kb 6-10 alkalom
  4. ha végeztél a kúrával érdemes szinten tartani (havonta- 1,5 havonta)
  5. fényvédelemre csak aznap meg a rákövetkező napon érdemes odafigyelni ez is csak az elhalt hámsejtek eltávolítása miatt szükséges
  6. kezelés után sminkelhetsz nem okozol vele semmi gondot, de természetesen jobb ha tudod mellőzni mert érdemes tudni hogy még a kezelés után is zajlanak a bőrben a folyamatok, és jobb ilyenkor ha nem gátoljuk a sminkel a bőrnek az oxigén felvételét
  7. a bőrőd kezelés során kipirosodhat, ugyan úgy mint akár egy masszázsnál

A rádiófrekvenciát alkalmazva kétféle fizikai hatás valósul meg:

a termikus és az elektromágneses hatás, amelyek pozitív irányú változásokat hoznak létre a bőrben. Az Rádiófrekvenciás energia  egyenletesen melegíti az írhát és a bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő. Ennek hatására a kollagén rostok spontán összehúzódnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez.

Többi bejegyzés

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

40-60%-os kedvezmény az első kezelésedre

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
30%-OS kedvezmény BÁRMELY első kezelésedre.
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!