A HIFU jó a Pigmentfoltokra és a Rosaceára is és érdemes előtte kitisztíttatni az arcbőrt?

Nem, a HIFU ezekre a problémákra nem alkalmas, mivel a kezelés lényege hogy a megereszkedett szöveteket több rétegben thermo sérüléseket okozva látványosan és tartósan feszesítsük és megemeljük, mind ezt egyszeri alkalommal idézve elő, akár több évig is kitartva annak eredményét.

Pigmentfoltra és Rosaceára alkalmas kezelések:

  • Mezopen
  • Mezofill
  • E-light

Érdemes előtte kitisztíttatni az arcbőrt? 

Nem szükséges a HIFU kezelés előtt beiktatni az arc tisztítást mert ez nem változtat a kezelés kimenetelén. Ha mégis szeretnéd ha elötte szépen ki lenne tisztítva az arcbőröd akkor a tisztítás és a HIFU köz 1-1,5 hét teljen el hogy mire sor kerül a HIFU kezelésre, addig már a tisztítástól regenerát állapotban legyen a bőröd. Ha pedig a HIFU után szeretnél arcot tisztítani akkor kérlek várj azzal szűk 1 hónapot, hiszen a HIFU után szűk 1 hónapig semmi más egyéb kezelés sem javasolt.

Ha kíváncsiak vagytok ezekre a kezelésekre is akkor kövessétek a Szépségmegálló oldalunkat és keressétek a blog bejegyzéseinket 🙂 

40-60%-OS KEDVEZMÉNY AZ ELSŐ KEZELÉSEDRE.

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Többi bejegyzés

Mikor nem szabad alkalmazni a kezelést?

Mint minden kezelésnél, természetesen itt is vannak kizáró tényezők a kezelést illetően. Tapasztalataink alapján sajnos sokszor nem tartják be az előírt javaslatokat. Ezért szeretnénk megosztani

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
40-60%-OS kedvezmény az első kezelésedre.
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!