A HIFU jó a Pigmentfoltokra és a Rosaceára is és érdemes előtte kitisztíttatni az arcbőrt?

Nem, a HIFU ezekre a problémákra nem alkalmas, mivel a kezelés lényege hogy a megereszkedett szöveteket több rétegben thermo sérüléseket okozva látványosan és tartósan feszesítsük és megemeljük, mind ezt egyszeri alkalommal idézve elő, akár több évig is kitartva annak eredményét.

Pigmentfoltra és Rosaceára alkalmas kezelések:

  • Mezopen
  • Mezofill
  • E-light

Érdemes előtte kitisztíttatni az arcbőrt? 

Nem szükséges a HIFU kezelés előtt beiktatni az arc tisztítást mert ez nem változtat a kezelés kimenetelén. Ha mégis szeretnéd ha elötte szépen ki lenne tisztítva az arcbőröd akkor a tisztítás és a HIFU köz 1-1,5 hét teljen el hogy mire sor kerül a HIFU kezelésre, addig már a tisztítástól regenerát állapotban legyen a bőröd. Ha pedig a HIFU után szeretnél arcot tisztítani akkor kérlek várj azzal szűk 1 hónapot, hiszen a HIFU után szűk 1 hónapig semmi más egyéb kezelés sem javasolt.

Ha kíváncsiak vagytok ezekre a kezelésekre is akkor kövessétek a Szépségmegálló oldalunkat és keressétek a blog bejegyzéseinket 🙂 

Többi bejegyzés

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

40-60%-os kedvezmény az első kezelésedre

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
30%-OS kedvezmény BÁRMELY első kezelésedre.
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!