Az E-Light kezeléssel kapcsolatos 4 fontos tudnivaló!

Az E-Light  kezelés több lépésből álló folyamat, mely szó szerint fény besugárzást jelent, melynek során komplex bőrfiatalítás zajlik a bőrfelület több rétegében is egyszerre.

 1. Az E-light hatásmechanizmusa:
 • A kezelés alapja, hogy a fény a melaninban szelektíven elnyelődik, annak szerkezetét megbontja, és a szétesett anyagi részecskéket a fehérvérsejtek elszállítják. 
 • Majd a fotorejuvenáció hatására a bőr rugalmassága visszatér, a ráncok száma és mélysége csökken, az arc feszesebbé válik, tónusa visszatér.
 •  A fénykezelés további előnye, hogy a pigmentfoltok, kezdődő értágulatok (rosacea, hajszálértágulatok) elhalványodnak, vagy teljesen eltûnnek. A kezelés végeredménye egy egészséges, egyenletes, fiatalosabb arcbőr.
 1. Mikor fejti ki hatását?

Az első pár alkalom után már látható a változás,azonban  a végeredmény fokozatosan következik be, 3-4 hónap elteltével.

A látványos hatás érdekében viszont kúraszerű kezelésről lenne szó amely úgy a leg hatásosabb ha lehetőség szerint 10 naponta tudsz a kezelésen megjelenni. Ez nagyjából 6-8, esetenként 12 alkalmas kúrát jelentene.

 1. Kezelés előtti tudnivalók:
 • ne használj barnítókrémet
 • kerüld a szolárium használatát és a napozást minimum 2 hétig
 • a területen ne történjen mélyhámlasztás és szőkítés
 • a kezelés napján ne vigyél a bőrödre fényvédő krémet,vagy  sminket
 1. Kezelés utáni tudnivalók:
 • 24 óráig ne érje hőhatás a kezelt területet ( szauna,intenzív sport, meleg forró fürdő vagy zuhany stb. )
 • 2 hétig mellőzze a szoláriumot és az erőteljes napsütést (ha mégis napon tartózkodik, használjon 30-50 faktoros fényvédőt!)
 • Ne alkalmazzon sminket a területen a pirosság elmúlásáig

Mint tudjuk a pigmentfoltok igen nagy gondot jelentenek a bőr kezelésében. De az e-light technológia erre is eredményesen használható. Itt a kibocsátott fényt csak a felesleges melanin nyeli el, mely hőenergiájával széttöri a pigmentet. A széttört pigmentet a test a fagocitózis segítségével eltünteti, a melanociták felszívódnak. A legtöbb esetben a kezelés nagyon eredményes, a pigment teljes egésze, vagy nagy része eltűnik.

A különböző érproblémákra (rozácea, seprűvénák) a kezelés során a célzott erekhez elegendő energiát juttatunk ahhoz, hogy azok összeroncsolódjanak, de a többi szövet teljesen ép maradjon. A kezelés után a károsított erek felszívódnak.

Többi bejegyzés

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

40-60%-os kedvezmény az első kezelésedre

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
30%-OS kedvezmény BÁRMELY első kezelésedre.
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!