Honnan tudhatod, hogy jól képzett lelkiismeretes szakember végzi a kezelést?

Soha ne feledd, a kozmetikus hivatása az, hogy szépnek, egészségesnek és vonzónak láthasd magad, igazából mindegy milyen kezelésre mész hozzá, azért dolgozik, hogy jól érezd magad a bőrödben.  Magára képzésre szerintem felesleges rákérdezned, de ha bizonytalan vagy a szaktudását illetően nyugodtan megkérdezheted, hogy hol végzett, és hogy mióta van a szakmában. Ha nem szívesen beszél erről már az is árulkodó. Persze lehet valaki 20 éve kozmetikus mégsem szereti a szakmáját, míg egy egy-két éve végzett folyamatosan tanfolyamokra járó lelkes kolléganő imádja azt.  Összeszedtünk néhány dolgot ami árulkodó lehet számodra:

  • 1.      Van-e konzultáció egy új számodra ismeretlen  kezelés előtt?
  • Egy jó szakember sosem vállal számodra felesleges kockázatot és minden a kezelést érintő kérdést előre megbeszél veled!
  • 2.      Meghallgatja-e kéréseid és kérdéseid, érzed-e rajta, hogy segíteni akar?
  • Ha egy szakértő nem hallgatja meg a kérdéseid, az vagy azért van mert nem tud rájuk válaszolni, vagy pedig azért mert nem érdeklik a félelmeid. Mindig olyan szakembert válassz akinek fontos, hogy biztonságban érezd magad!
  • 3.      Átbeszélitek -e a kizáró okokat, vagy csak úgy puff neki esik a kezelésnek?
  • A kozmetikai kezelések alapvetően nem veszélyesek, de ha nem vesszük figyelembe az esetleges kockázatokat, akkor megkérdőjelezhető a kezelés biztonságos mivolta és a kezelés hatékonysága. Egy szakember ezt pontosan tudja és sosem vállal felesleges kockázatot pláne nem a vendége kárára.
  • 4.      Tud-e válaszolni a kérdéseidre?
  • Ha egy kozmetikus nem tud válaszolni a kezeléssel kapcsolatos kérdéseidre, megkérdőjelezhető a szaktudása.
  • 5.      El tudja -e mondani logikusan a kezelés menetét, esetleg hatásmechanizmusát?
  • Talán az egyik legfontosabb, hogy összefüggésében lássa a problémát és megoldást, ha csak csinálja, de nem érti a kezelés lényegét, akkor valószínűleg nem tud specializálódni a bőrödre és magára  a problémára.

40-60%-OS KEDVEZMÉNY AZ ELSŐ KEZELÉSEDRE.

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Többi bejegyzés

Mikor nem szabad alkalmazni a kezelést?

Mint minden kezelésnél, természetesen itt is vannak kizáró tényezők a kezelést illetően. Tapasztalataink alapján sajnos sokszor nem tartják be az előírt javaslatokat. Ezért szeretnénk megosztani

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
40-60%-OS kedvezmény az első kezelésedre.
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!