Honnan tudhatod, hogy jól képzett lelkiismeretes szakember végzi a kezelést?

Soha ne feledd, a kozmetikus hivatása az, hogy szépnek, egészségesnek és vonzónak láthasd magad, igazából mindegy milyen kezelésre mész hozzá, azért dolgozik, hogy jól érezd magad a bőrödben.  Magára képzésre szerintem felesleges rákérdezned, de ha bizonytalan vagy a szaktudását illetően nyugodtan megkérdezheted, hogy hol végzett, és hogy mióta van a szakmában. Ha nem szívesen beszél erről már az is árulkodó. Persze lehet valaki 20 éve kozmetikus mégsem szereti a szakmáját, míg egy egy-két éve végzett folyamatosan tanfolyamokra járó lelkes kolléganő imádja azt.  Összeszedtünk néhány dolgot ami árulkodó lehet számodra:

 1. Van-e konzultáció egy új számodra ismeretlen  kezelés előtt?

  Egy jó szakember sosem vállal számodra felesleges kockázatot és minden a kezelést érintő kérdést előre megbeszél veled!


 2. Meghallgatja-e kéréseid és kérdéseid, érzed-e rajta, hogy segíteni akar?

  Ha egy szakértő nem hallgatja meg a kérdéseid, az vagy azért van mert nem tud rájuk válaszolni, vagy pedig azért mert nem érdeklik a félelmeid. Mindig olyan szakembert válassz akinek fontos, hogy biztonságban érezd magad!


 3. Átbeszélitek -e a kizáró okokat, vagy csak úgy puff neki esik a kezelésnek?

  A kozmetikai kezelések alapvetően nem veszélyesek, de ha nem vesszük figyelembe az esetleges kockázatokat, akkor megkérdőjelezhető a kezelés biztonságos mivolta és a kezelés hatékonysága. Egy szakember ezt pontosan tudja és sosem vállal felesleges kockázatot pláne nem a vendége kárára.


 4. Tud-e válaszolni a kérdéseidre?

  Ha egy kozmetikus nem tud válaszolni a kezeléssel kapcsolatos kérdéseidre, megkérdőjelezhető a szaktudása.


 5. El tudja -e mondani logikusan a kezelés menetét, esetleg hatásmechanizmusát?

  Talán az egyik legfontosabb, hogy összefüggésében lássa a problémát és megoldást, ha csak csinálja, de nem érti a kezelés lényegét, akkor valószínűleg nem tud specializálódni a bőrödre és magára  a problémára.

FOntos szem előtt tartani fent említett szempotokat hiszen, senki nem adja avatatlan kezek közé az arcát, de még a testét sem.

Mindig tájékozódj egy kezelés előtt és ne félj egy konzultáció után NEM-et mondani ha nem vagy meggyőződve minden fontos dologról.

Legyen szép napod 🙂

Zsani

Többi bejegyzés

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

40-60%-os kedvezmény az első kezelésedre

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
30%-OS kedvezmény BÁRMELY első kezelésedre.
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!