Mennyire fájdalmas a HIFU kezelés?

A HIFU-nak a lényege hogy a bőr több rétegében és a bőr alatt elhelyezkedő kötőszövetes rétegben is pontszerű égési sérüléseket okozva, a szervezetet arra bírjuk hogy ezeket  a szemmel nem látható mikrosérüléseket regenerálja, mindezt mindenféle hatóanyag bevitele nélkül.

  • Kellemetlenség enyhítése: Esetleg enyhe fájdalomcsillapító bevétele is javasolt lehet a kezelés előtt, (pl. Cataflam, Cataflam dolo) de a bőrt érzésteleníteni nem ajánlott, mivel kezelés közben is állítanunk kell a teljesítményen, a kezelt terület érzékenysége és a fájdalom küszöbnek megfelelően.

Ha a vendég a kezelés során nem érez kellemetlen érzést, akkor a kezelés nem éri el a kívánt hatást, vagy teljesen hasztalan lesz. A kívánt eredmény eléréséhez erőteljes hőhatásnak kell érnie a bőr egyes rétegeit. Ha fájdalommentesnek hirdetik a kezelést, vagy magát a HIFU gépet, akkor bizony az nem megfelelő teljesítményű. 

Ultima HIFU VS. 3D HIFU: 

Mindegyik HIFU ugyanazon az elven alapszik. A HIFU során végzett kezelések lényege hogy fókuszált ulrtrahanggal ejtünk a bőr több rétegében is szemmel nem látható pont szerű égési sérüléseket, ebbe beleértve a bőr alatti kötőszövetes réteget a SMAS réteget is.

Ultima/2. generációsSerenity/3. generációs
kellemetlenebbkevésbé kellemetlen
pirosabb bőrkevésbé, vagy egyáltalán nem pirosodik ki a bőr
hatása kb. 2-3 hónap elteltével kezd megmutatkoznihatása kb.1 hónap elteltével már megmutatkozik
1-1,5 évig tart a hatása2-3 évig is kitarthat a hatása
látványos eredménymég látványosabb eredmény

Többi bejegyzés

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

40-60%-os kedvezmény az első kezelésedre

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
30%-OS kedvezmény BÁRMELY első kezelésedre.
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!