Mennyire fájdalmas a HIFU kezelés?

A HIFU-nak a lényege hogy a bőr több rétegében és a bőr alatt elhelyezkedő kötőszövetes rétegben is pontszerű égési sérüléseket okozva, a szervezetet arra bírjuk hogy ezeket  a szemmel nem látható mikrosérüléseket regenerálja, mindezt mindenféle hatóanyag bevitele nélkül.

  • Kellemetlenség enyhítése: Esetleg enyhe fájdalomcsillapító bevétele is javasolt lehet a kezelés előtt, (pl. Cataflam, Cataflam dolo) de a bőrt érzésteleníteni nem ajánlott, mivel kezelés közben is állítanunk kell a teljesítményen, a kezelt terület érzékenysége és a fájdalom küszöbnek megfelelően.

Ha a vendég a kezelés során nem érez kellemetlen érzést, akkor a kezelés nem éri el a kívánt hatást, vagy teljesen hasztalan lesz. A kívánt eredmény eléréséhez erőteljes hőhatásnak kell érnie a bőr egyes rétegeit. Ha fájdalommentesnek hirdetik a kezelést, vagy magát a HIFU gépet, akkor bizony az nem megfelelő teljesítményű. 

Ultima HIFU VS. 3D HIFU: 

Mindegyik HIFU ugyanazon az elven alapszik. A HIFU során végzett kezelések lényege hogy fókuszált ulrtrahanggal ejtünk a bőr több rétegében is szemmel nem látható pont szerű égési sérüléseket, ebbe beleértve a bőr alatti kötőszövetes réteget a SMAS réteget is.

Ultima/2. generációsSerenity/3. generációs
kellemetlenebbkevésbé kellemetlen
pirosabb bőrkevésbé, vagy egyáltalán nem pirosodik ki a bőr
hatása kb. 2-3 hónap elteltével kezd megmutatkoznihatása kb.1 hónap elteltével már megmutatkozik
1-1,5 évig tart a hatása2-3 évig is kitarthat a hatása
látványos eredménymég látványosabb eredmény

40-60%-OS KEDVEZMÉNY AZ ELSŐ KEZELÉSEDRE.

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Többi bejegyzés

Mikor nem szabad alkalmazni a kezelést?

Mint minden kezelésnél, természetesen itt is vannak kizáró tényezők a kezelést illetően. Tapasztalataink alapján sajnos sokszor nem tartják be az előírt javaslatokat. Ezért szeretnénk megosztani

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
40-60%-OS kedvezmény az első kezelésedre.

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.