Mi az az 5 dolog amivel sokkal hatékonyabbá teheted a HIFU kezelésed, és hogyan érdemes készülni rá?

Sajnos az egy tévhit, hogy egy látványos eredményhez elég ha befizetsz egy hangzatos kezelésre, lehet bármilyen jó az a kezelés, ha a te bőrtípusod nem alkalmas rá, vagy éppen most nincs olyan állapotban, hogy megfelelően regenerálódhasson.

  1. Az első és talán legfontosabb, hogy kérj segítséget szakemberünktől, és győződj meg róla, hogy valóban a HIFU kezelés lesz-e a neked való.
  2. Engedd, hogy a kozmetikusunk elemezze és kiértékelje,  bőröd jelenlegi állapotát. Beszéljétek át alkalmas-es a kezelésre, és ha esetleg nem akkor hogyan érhetitek el azt az állapotot, ami ideális egy belső sebgyógyulási folyamatra épülő kezeléshez.
  3. Beszéljétek át a kezelés előtti kitételeket, és tarts be minden szabályt a kezelés előtt. Tehát ne napozz. vagy szoláriumozz előtte, ne radírozd, vagy hámosítsd a felületet! 
  4. Gondoskodj a megfelelő folyadékbevitelről, és vitamin pótlársól, hogy a sérült sejt környezetében elegendő nedvesség és tápanyag legyen az újjáépüléshez.
  5. A kezelést követően tarts be minden szabályt, hogy az eredmény a lehető legszebb lehessen.

 A kozmetikai kezelések kimenetele és eredménye is függ attól, hogy a vendég mennyire partner, az adott kezelés során.

 A HIFU kezelés egy új, non-invazív (sebzéssel, műtéttel nem járó) eljárás az arc feszesítésére, mely minden eddigi módszernél mélyebben és pontosabban hat. Az Ön maximális komfortérzete és a kezelés leghatékonyabb lefolytatása érdekében, kérjük, készüljön fel a kezelésre a következő előírások betartásával.

  1. Ha már ismered a kezelést, akkor próbáld meg megfogalmazni, hogy mit is vársz a kezeléstől, kérj szakmai tanácsot, hogy az elvárásaid reálisak-e. Ha nem akkor mindenképp  olvass a kezelés után
  2. Amikor a kezelésről tájékozódsz, akkor próbáld meg elkerülni az álhíreket, de azért győződj meg róla, hogy a megfelelő helyet és gépet választod. 
  3. Egy jó szalont nem biztos, hogy a fizetett reklámok alapján meg lehet ítélni. Ezért érdemes elolvasni a hely értékeléseit. Nyugodtan tájékozódj, hogy a kezelést valóban szakember végzi-e, és hogy fel tudnak-e mutatni saját eredményeket. 
  4. Ha meggyőződtél róla, hogy ez lesz a te kezelésed, és megtaláltad az ideális szalont és gépet, akkor gondoskodj róla, hogy jól hidratált szövettel érkezz. Növeld meg a folyadékbevitelt minimum 2,5 de inkább 3 literre.  És egy héten kétszer éjszaka masszírozz be a nedves a bőrbe 6-8 csepp E-vitamin olajat, ezáltal a bőröd sokkal több folyadékot köt meg. 
  5. És végül az utolsó de fontos jó tanács, hogy hangolódj rá  a kezelésre! Tudd, hogy ez most jó lesz neked, hiszen erre vágytál! 🙂 

A kezelés eredményei lassan, a kezelést követő 2-3 hónap alatt alakulnak ki. A teljes változás 6 hónap elteltével válik láthatóvá. Kérjük, egyeztessen időpontot a kezelés eredményeinek dokumentálására 90 nap elteltével.

Többi bejegyzés

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

40-60%-os kedvezmény az első kezelésedre

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
30%-OS kedvezmény BÁRMELY első kezelésedre.
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!