5 dolog amire érdemes odafigyelned mielőtt belevágsz a tartós szőrtelenítésbe

Az SHR technológia a legújabb és egyben az egyik leghatékonyabb tartós szőrtelenítő technológia, mely ötvözi az IPL, a lézer valamint az E-light technológiák előnyeit.

1. ? Mielőtt elkezded az SHR kezelést,fontos hogy az előtte lévő 2-3 hétben már csak borotvával szőrtelenítsd a területet.

A kezelések között továbbra is borotvát,vagy szőrtelenítő krémet használj ; gyantát,csipeszt,epilátort nem javaslunk,mivel ezek eltávolítják a kezelt szőrtüszőt.

2. ☀️ Mellőzd a szoláriumot, és a barnító krémet is,mivel ezek a kezelés hatására pigmentálhatják a területet, ami azért baj,mert a pigmentfoltokat utána igen nehéz eltüntetni.

3. A kezelést megelőző 1-2 hétben ne szőkítsd a szőrszálakat. Ez azért fontos,mert így a szőrszál a melanin hiánya miatt nem tudja elnyelni a fényt és eljuttatni a tüszőbe,tehát nem lesz elég hatékony a kezelés.

4. ? A kezelés előtti napon ne használj testápolót, fényvédőt, izzadásgátlót, nehogy irritálódjon a kezelni kívánt felület.

5. ? Ha antibiotikumot szedsz, a kezelés megkezdéséhez várj 2 hetet ; ha fejfájáscsillapítót, antidepresszánst, azzal várj 2 napot amíg az kiürül a szervezetből.

Sajnos ezek a gyógyszerek fényérzékenyíthetnek, amik szintén pigmentációhoz vezethetnek,amit a fenti pontban említettünk.

Az alábbi pontokat amit összeszedtük Neked az elmúlt 5 év és több mint 2000 vendég utáni tapasztalataink alapján írtuk össze 🙂 

Többi bejegyzés

Melyik arckezelés való nekem? Melyik a leghatásosabb?

A tökéletes ránctalanító kezelés mindannyiunk számára más lehet. Életkorunk, bőrünk állapota, napirendünk, elvárásaink, fájdalomküszöbünk és persze pénztárcánk is meghatározhatja, hogy nálunk éppen melyik ránctalanító eljárás

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Írd be a neved, és a kedvenc email címed,
majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?

INGYENES VIP klub Bronz tagság
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!