5 dolog amit tudni kell az SHR kezelésről?

Az SHR rövidítés az angol „Super Hair Removal” (‘Szuper szőreltávolítás’) kifejezésből ered. Ez a technológia egy olyan tartós  szőrtelenítési módszer, amellyel szinte teljesen fájdalommentesen, és gyorsan szabadulhatunk meg a felesleges szőrzettől.

Az alábbiakban megtalálod az SHR kezelés főbb tudnivalóit.

  1. Barnult bőrön is, így akár nyáron is alkalmazható.Az SHR technológia nem csupán a melanin szinttől függ, hanem ugyanannyira az őssejt protein tartalmától is.  Emiatt nem jelenthet akkora nehézséget a sötétebb típusú bőr és világosabb szőrű embereknél a kezelés.
  2. A lézerrel és az IPL-lel szemben akár világosabb szőrszálakon is alkalmazható,  de a kevesebb melanin végett 30-40%-al több kezelés szükséges.
  3. Gyorsabb, hatékonyabb kezelés, így a bőr sokkal védettebb. Ami a technológiát különlegessé teszi, az a magas pulzus ismétlődés alacsony energia segítségével. Ahelyett, hogy egyszerűen nagy erősséggel levillantanánk a kezelni kívánt szőrszálakat, a technológia a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá.
  4. Az eredmény akár évekig is kitart. ( kb 5-7 évig)
  5. Tökéletes szőrtelenítés nincs, hiszen az egészséges szőrtüszők egy része előbb-utóbb regenerálódik, így a kívánt hatás elérése után javasoljuk az emlékeztető kezelést fél évvel később.

Ami a technológiát különlegessé teszi, az a magas pulzus ismétlődés alacsony energia segítségével. Ahelyett, hogy egyszerűen nagy erősséggel levillantanánk a kezelni kívánt szőrszálakat, a technológia a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. Maximum hatékonyságot érhetünk el a bőrfelszín sérülése nélkül. Az SHR technológia ezt a fokozatos kezelési módot kombinálja a hűtő mechanizmussal, így a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony. Nem szükséges fájdalomcsillapítás.

Többi bejegyzés

Melyik arckezelés való nekem? Melyik a leghatásosabb?

A tökéletes ránctalanító kezelés mindannyiunk számára más lehet. Életkorunk, bőrünk állapota, napirendünk, elvárásaink, fájdalomküszöbünk és persze pénztárcánk is meghatározhatja, hogy nálunk éppen melyik ránctalanító eljárás

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Írd be a neved, és a kedvenc email címed,
majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?

INGYENES VIP klub Bronz tagság
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!