Igaz az,hogy 6 alkalom elég az SHR szőrtelenítő kezelésből?

Ez sajnos egy igen gyakori tévhit,ami az SHR kezelésre nem igaz. Mivel kisebb energiát használ ez  a fajta gép, hogy ne égesse meg a kezelt területet,valamivel több kezelés kell mint pl. egy dióda lézeres kezelésnél. 

Rengeteg lehetőség van különböző szőrtelenítési formákra. Engedd meg,hogy bemutassunk 4 alternatívát az SHR kezelésre.

  1. Borotva: Ez a leggyorsabb módja a szőrtelenítésnek, ami fájdalommentes,viszont ezt kell a leggyakrabban ismételni. Egy erősebb szőrzetű embernek naponta kell borotválkoznia, tehát ez havi kb. 20-30 alkalmat jelent. Ezen felül leszedi a bőr felső hámrétegét,tehát a bőrnek sem tesz jót.
  2. Gyanta: Ez a módszer már hatékonyabb,mint a borotva, viszont meg kell várni,amíg a szőrszál elég hosszú lesz,hogy el lehessen távolítani. A gyanta kb 2-3 hétig tart,tehát ebből kb havi 2 alkalom kell. Ezen felül igen fájdalmas eljárás.
  3. Szőrtelenítő krém: Hasonló,mint a borotva,csak itt krémet kenünk a felületre,ami elfolyósítja a szőrszálat és könnyen el lehet távolítani. Hatása kb 1 hétig tart, tehát ebből kb havi 4 alkalom kell. Fájdalommentes.
  4. Epilátor: Előnye,hogy nem kell túl hosszúra növeszteni a szőrszálat, elég ha borostás a felület. Hatása maximum  3 hét, tehát havi kb 1-2 alkalom kell belőle. Az eljárás nem teljesen fájdalommentes.

Az alábbi pontokban összeszedtük Neked ,hogy kb miből hány alkalom szokott szükséges lenni az SHR kezelésből :

  • Arc területén sötét szőr esetén, amennyiben nincs hormonális probléma kb. 10 alkalom világos szőr esetén kb 14  alkalom
  • Kar és láb területén sötét szőr esetén 12 alkalom világos szőr esetén kb. 16-18 alkalom
  • Intim és hónalj területen sötét szőr esetén 14-16 alkalom világos szőr esetén kb 20-22 alkalom

Az SHR kezelésre 6 hetente kell járni,tehát kb másfél havonta.

Többi bejegyzés

Melyik arckezelés való nekem? Melyik a leghatásosabb?

A tökéletes ránctalanító kezelés mindannyiunk számára más lehet. Életkorunk, bőrünk állapota, napirendünk, elvárásaink, fájdalomküszöbünk és persze pénztárcánk is meghatározhatja, hogy nálunk éppen melyik ránctalanító eljárás

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Írd be a neved, és a kedvenc email címed,
majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?

INGYENES VIP klub Bronz tagság
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!