Milyen tartós szőrtelenítés ajánlott ha világosabb szőröm van?

Előbb nézzük meg az IPL technológiát és annak hatásmechanizmusát. 

Az IPL technológia hatásmechanizmusa azon alapszik, hogy a szőrszálakat felhasználja, hogy a fény energiáját a szőrtüszőbe vezesse. Azonban a szőrszálnak az energia elvezető képessége nagymértékben függ a vastagságától és melanin-tartalmától. Épp ezért a hagyományos IPL technológia egy célzott nagy energiát alkalmaz – olyan nagyságút, amit a bőr még el tud viselni –, azaz egy hirtelen nagy fény-nyomást gyakorol a szőrszálra. Ezután az adott szőrszál keresztmetszete és melanin-tartalmától függően ebből az energia mennyiségből változó arányban jut el az energia szőrtüszőig. (Például, vékony és melanin-hiányos szőrszálak  csak mérsékelten tudják felvenni és továbbítani ezt az energiát.) Ugyanakkor ez az eljárás a bőrfelszín sérülésével járhat, ami egy kellemetlen és felesleges mellékhatás.

Most pedig nézzük az SHR technológiát.

Köztudott,hogy az SHR kezelés alkalmas akár világosabb szőrszálak kezelésére is. 

  • A világosabb szálakat -mint pl. világosbarna, esetleg sötétebb szőke- már lehet ezzel a technológiával kezelni. 
  • Sajnos azonban vannak kivételek,mivel fontos szerepet játszik a melanin (festékanyag) tartalom. Tehát a tejfehér,szőke, világosabb vörös,illetve az ősz szálakra nem használ.

A kutatások kimutatták, hogy ez a lassú, azonban hosszantartó melegítési folyamat jelentősen hatásosabb a tartós szőrtelenítésben, mint a magas és rövid energia-bevitellel járó folyamatok.

Ebből a felismerésből következik, hogy az SHR technológia alkalmazása sikeres kezelési mód lehet a világosabb szőrszálon.

A siker ebben az esetben is függ attól,hogy betartod-e a kezelés előtti és utáni tudnivalókat!

Többi bejegyzés

Melyik arckezelés való nekem? Melyik a leghatásosabb?

A tökéletes ránctalanító kezelés mindannyiunk számára más lehet. Életkorunk, bőrünk állapota, napirendünk, elvárásaink, fájdalomküszöbünk és persze pénztárcánk is meghatározhatja, hogy nálunk éppen melyik ránctalanító eljárás

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Írd be a neved, és a kedvenc email címed,
majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?

INGYENES VIP klub Bronz tagság
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!