5 bizonyíték, hogy a zsírfagyasztás számodra a legjobb megoldás

Tudom, hogy hihetetlen, de létezik olyan eljárás, ami végleg megszabadít a makacsul ellenálló kisebb-nagyobb kapaszkodótól. Azoktól a centiktől, amik évek óta elválasztanak attól a tökéletes farmertől. 🙂

Akár hiszed akár nem ez a kezelés segít akkor is, ha elmúlt 1 év majd minden napját edzéssel töltötted mégis marad egy kis felesleg ami sehogyan sem akar eltűnni, de akkor is használ ha nem vagy egy túl sportos alkat. Itt ugyanis a szakember segítségével közösen meghatározott területről fogyasztunk, vagyis egészen pontosan fagyasztunk.

1. Abszolút biztonságos, és természetes zsírbontó módszer!

A kezelés során a vákuumos fej beszívja az adott testrészt, majd fokozatos hűtés folyamán – elérve akár a 0-5 Celsius-fokot – a zsírsejtekben lévő víz térfogata megnő és ennek hatására a sejthártya megreped és a zsírsejt végleg elhal. De ne aggódj ez közel sem olyan fájdalmas mint amilyennek elsőre hangzik, mert ezt a speciális technológiának köszönhetően a vákumon kívül szinte semmit nem érzel.

A kriolipolízis során tehát a fagyasztás élettani hatásait használjuk ezáltal a megcélzott zsírsejtek sejthalált szenvednek el és a nyirokrendszeren keresztül végleg kiürül. A bőr alatti zsírszövet a környező szövetek károsodása nélkül tud csökkenni, ami annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben és sokkal több vizet tartalmaznak, mint az azt körülölelő szövetek.

2. Valóban mérhető, látványos eredmény már néhány kezelés után

Akár már első pár kezelést követően is centiben mérhető az eredmény. Természetesen minden kezelés növeli az előző kezelés hatékonyságát, így minden alkalommal egyre közelebb kerülhetsz a megálmodott eredményhez. Egy adott területen a céltól függően a kezeléssorozat általában 3-4 alkalmat foglal magába. Az adott területen egy kúra 1- 8 cm-es körfogat csökkenést eredményezhet.

3. Szinte minden, sportnak és diétának ellenálló kényes testrészen alkalmazható!

A technológia lassan több mint 10 éve van jelen a nemzetközi esztétikai piacon, ezalatt rengeteg amerikai és európai klinikai tanulmány született a hatásosságáról.

Ezeket figyelembe véve a következő területeken érhetjük el a legjobb hatást a Cryolipolízissel, azaz a zsírfagyasztással:

  • has
  • derék, csípő (kapaszkodó)
  • külső, belső comb
  • fenék alatti rész

4. Csak onnan fogysz, ahonnan valóban szeretnél!

A vákumos kezelőfejeknek köszönhetően csak a közösen meghatározott területen található eltávolítandó zsírsejteket célozza meg, a környező szövetek sérülése nélkül.

5. Nincs gyógyulási idő és csak minimális teendőd teendőd van utána!

A kezelések után nincs semmi olyan ami miatt ne mehetsz vissza dolgozni vagy ami miatt le kellene mondanod az esti randit. Az eredmény fokozatosan, egyenletesen jelenik meg a kúra során. Ha esetleg Te is rá akarsz segíteni a kívánt eredményre, hogy a lebontott zsírsejtek távozását elősegítsd, nagyon fontos a kezelés előtt és után a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel. Emellett a torna és a könnyed testmozgás is hasznos, mivel az serkenti az anyagcsere működését, ezáltal pedig kezelés után könnyebben és gyorsabban tudnak távozni a testedből az elhalt zsírsejtek.

Konklúzió

Az elmúlt években sorba jelentek meg az újabb és újabb gépek és technológiák.
Példának okáért egyre felkapottabbak olyan kezelések, melyek közben infra/hőterápiát alkalmaznak a mozgás, biciklizés közben. Ez alapvetően pozitív hatással van a belsőkeringésünkre, viszont a kiizadt víz az pár nap múlva visszatöltődik a zsírsejtekbe, hiszen az emberi szervezet nagyon pontosan szabályozza a test folyadék- és elektrolit-háztartását bonyolult idegi és hormonális szabályozó mechanizmusok komplex működésén keresztül.
Azonban, ha egy alakformáló kezelés során a zsírsejteket elhalnak (nem csak „kipréseljük” belőlük a vizet), mint például a cryolipolízis során, akkor az eredmény sokkal tartósabb és látványosabb lesz minden esetben.

Mielőtt bármelyik mellett elköteleznéd magad, gondold végig minden esetben, hogy milyen kémiai/fizikai folyamatok mennek végre a kezelés alatt és az mennyire marad tartós. Így olyan tényleges eredményt kapsz amire mindig is vágytál.

Remélem tudtam segíteni Neked.
Legyen szép napod
Zsani

Többi bejegyzés

Melyik arckezelés való nekem? Melyik a leghatásosabb?

A tökéletes ránctalanító kezelés mindannyiunk számára más lehet. Életkorunk, bőrünk állapota, napirendünk, elvárásaink, fájdalomküszöbünk és persze pénztárcánk is meghatározhatja, hogy nálunk éppen melyik ránctalanító eljárás

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Írd be a neved, és a kedvenc email címed,
majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?

INGYENES VIP klub Bronz tagság
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!