8 fontos dolog amit tudnod kell a test hifuról.

A vertikális pulzáló fókuszált ultrahang  azonnal és tartósan, mechanikus úton semmisíti meg a zsírsejteket. Kényelmes, non-invazív, és felépülési idővel nem járó kezelést biztosít a lokális zsírlerakódások kezelésére és a körfogat csökkentésére olyan problémás területeken, mint a has, csípő, derék, valamint a külső és belső combok és a felkar. 

  • A kezelés fő célja a feszesítés, emelett a testkezelésnél a zsírbontásban is kiválóan teljesít. 
  • A Hifu kezelés termo sérülésekkel segíti a  természetes folyamatokat.
  • Kellemetlen is lehet a kezelés, ez időszakos és megéri a cél elérése érdekében.
  • A kezelés során apró mikrosérüléseket ejtünk a zsírsejtekben. 
  • A zsírsejtek elpusztulnak és a nyirokrendszeren keresztül távozik. 
  • A testünk a behatás után szinte azonnal elkezd dolgozni és belsőleg gyógyítani a kezelt területet ennek hatására úk kollagénrostokat képez.
  • A folyamat hatására a bőr feszesedik , és pár évre visszamenőleg visszanyeri korábbi rugalmasságát.
  • az eredmény kb 90 nap után már látható, de a tartós végső eredményét 6 hónap után mutatja meg. Ahhoz hogy új kollagéneket tudjon a szervezetünk előállítani időre van szükség. 

A BodyArt HIFU fókuszált ultrahang tűhegynyi pontossággal, ellenőrzötten és irányítottan jut a bőr alá, ahol apró mikrosérülések képződnek, így a koagulációnak köszönhetően új sejtek képződnek, így beindul a kollagén, elasztin és fibroblaszt újratermelődés. A kezelés során 60-70 °C-os hőmérsékleten kezelünk, a magas hő hatására kollagénrostok azonnal megrövidülnek, összehúzódnak, és a 90 napos regenerálódási idő után a bőr megemelkedik, létrejön a lifting hatás.

Többi bejegyzés

Melyik arckezelés való nekem? Melyik a leghatásosabb?

A tökéletes ránctalanító kezelés mindannyiunk számára más lehet. Életkorunk, bőrünk állapota, napirendünk, elvárásaink, fájdalomküszöbünk és persze pénztárcánk is meghatározhatja, hogy nálunk éppen melyik ránctalanító eljárás

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Írd be a neved, és a kedvenc email címed,
majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?

INGYENES VIP klub Bronz tagság
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!