5 dolog amire érdemes odafigyelned mielőtt belevágsz a tartós szőrtelenítésbe

Az SHR technológia a legújabb és egyben az egyik leghatékonyabb tartós szőrtelenítő technológia, mely ötvözi az IPL, a lézer valamint az E-light technológiák előnyeit.

1. 🛀 Mielőtt elkezded az SHR kezelést,fontos hogy az előtte lévő 2-3 hétben már csak borotvával szőrtelenítsd a területet.

A kezelések között továbbra is borotvát,vagy szőrtelenítő krémet használj ; gyantát,csipeszt,epilátort nem javaslunk,mivel ezek eltávolítják a kezelt szőrtüszőt.

2. ☀️ Mellőzd a szoláriumot, és a barnító krémet is,mivel ezek a kezelés hatására pigmentálhatják a területet, ami azért baj,mert a pigmentfoltokat utána igen nehéz eltüntetni.

3. A kezelést megelőző 1-2 hétben ne szőkítsd a szőrszálakat. Ez azért fontos,mert így a szőrszál a melanin hiánya miatt nem tudja elnyelni a fényt és eljuttatni a tüszőbe,tehát nem lesz elég hatékony a kezelés.

4. 🧴 A kezelés előtti napon ne használj testápolót, fényvédőt, izzadásgátlót, nehogy irritálódjon a kezelni kívánt felület.

5. 💊 Ha antibiotikumot szedsz, a kezelés megkezdéséhez várj 2 hetet ; ha fejfájáscsillapítót, antidepresszánst, azzal várj 2 napot amíg az kiürül a szervezetből.

Sajnos ezek a gyógyszerek fényérzékenyíthetnek, amik szintén pigmentációhoz vezethetnek,amit a fenti pontban említettünk.

Az alábbi pontokat amit összeszedtük Neked az elmúlt 5 év és több mint 2000 vendég utáni tapasztalataink alapján írtuk össze 🙂 

Többi bejegyzés

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

40-60%-os kedvezmény az első kezelésedre

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
30%-OS kedvezmény BÁRMELY első kezelésedre.
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!