5 dolog amit tudni kell az SHR kezelésről?

Az SHR rövidítés az angol „Super Hair Removal” (‘Szuper szőreltávolítás’) kifejezésből ered. Ez a technológia egy olyan tartós  szőrtelenítési módszer, amellyel szinte teljesen fájdalommentesen, és gyorsan szabadulhatunk meg a felesleges szőrzettől.

Az alábbiakban megtalálod az SHR kezelés főbb tudnivalóit.

  1. Barnult bőrön is, így akár nyáron is alkalmazható.Az SHR technológia nem csupán a melanin szinttől függ, hanem ugyanannyira az őssejt protein tartalmától is.  Emiatt nem jelenthet akkora nehézséget a sötétebb típusú bőr és világosabb szőrű embereknél a kezelés.
  2. A lézerrel és az IPL-lel szemben akár világosabb szőrszálakon is alkalmazható,  de a kevesebb melanin végett 30-40%-al több kezelés szükséges.
  3. Gyorsabb, hatékonyabb kezelés, így a bőr sokkal védettebb. Ami a technológiát különlegessé teszi, az a magas pulzus ismétlődés alacsony energia segítségével. Ahelyett, hogy egyszerűen nagy erősséggel levillantanánk a kezelni kívánt szőrszálakat, a technológia a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá.
  4. Az eredmény akár évekig is kitart. ( kb 5-7 évig)
  5. Tökéletes szőrtelenítés nincs, hiszen az egészséges szőrtüszők egy része előbb-utóbb regenerálódik, így a kívánt hatás elérése után javasoljuk az emlékeztető kezelést fél évvel később.

Ami a technológiát különlegessé teszi, az a magas pulzus ismétlődés alacsony energia segítségével. Ahelyett, hogy egyszerűen nagy erősséggel levillantanánk a kezelni kívánt szőrszálakat, a technológia a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. Maximum hatékonyságot érhetünk el a bőrfelszín sérülése nélkül. Az SHR technológia ezt a fokozatos kezelési módot kombinálja a hűtő mechanizmussal, így a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony. Nem szükséges fájdalomcsillapítás.

Többi bejegyzés

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

40-60%-os kedvezmény az első kezelésedre

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
30%-OS kedvezmény BÁRMELY első kezelésedre.
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!