Igaz az,hogy 6 alkalom elég az SHR szőrtelenítő kezelésből?

Ez sajnos egy igen gyakori tévhit,ami az SHR kezelésre nem igaz. Mivel kisebb energiát használ ez  a fajta gép, hogy ne égesse meg a kezelt területet,valamivel több kezelés kell mint pl. egy dióda lézeres kezelésnél. 

Rengeteg lehetőség van különböző szőrtelenítési formákra. Engedd meg,hogy bemutassunk 4 alternatívát az SHR kezelésre.

  1. Borotva: Ez a leggyorsabb módja a szőrtelenítésnek, ami fájdalommentes,viszont ezt kell a leggyakrabban ismételni. Egy erősebb szőrzetű embernek naponta kell borotválkoznia, tehát ez havi kb. 20-30 alkalmat jelent. Ezen felül leszedi a bőr felső hámrétegét,tehát a bőrnek sem tesz jót.
  2. Gyanta: Ez a módszer már hatékonyabb,mint a borotva, viszont meg kell várni,amíg a szőrszál elég hosszú lesz,hogy el lehessen távolítani. A gyanta kb 2-3 hétig tart,tehát ebből kb havi 2 alkalom kell. Ezen felül igen fájdalmas eljárás.
  3. Szőrtelenítő krém: Hasonló,mint a borotva,csak itt krémet kenünk a felületre,ami elfolyósítja a szőrszálat és könnyen el lehet távolítani. Hatása kb 1 hétig tart, tehát ebből kb havi 4 alkalom kell. Fájdalommentes.
  4. Epilátor: Előnye,hogy nem kell túl hosszúra növeszteni a szőrszálat, elég ha borostás a felület. Hatása maximum  3 hét, tehát havi kb 1-2 alkalom kell belőle. Az eljárás nem teljesen fájdalommentes.

Az alábbi pontokban összeszedtük Neked ,hogy kb miből hány alkalom szokott szükséges lenni az SHR kezelésből :

  • Arc területén sötét szőr esetén, amennyiben nincs hormonális probléma kb. 10 alkalom világos szőr esetén kb 14  alkalom
  • Kar és láb területén sötét szőr esetén 12 alkalom világos szőr esetén kb. 16-18 alkalom
  • Intim és hónalj területen sötét szőr esetén 14-16 alkalom világos szőr esetén kb 20-22 alkalom

Az SHR kezelésre 6 hetente kell járni,tehát kb másfél havonta.

Többi bejegyzés

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

40-60%-os kedvezmény az első kezelésedre

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
30%-OS kedvezmény BÁRMELY első kezelésedre.
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!