Mi az a 4 dolog ami lassíthatja/hatástalaníthatja a tartós szőrtelenítésed?

Az SHR technológia a legújabb és egyben az eddigi leghatékonyabb tartós szőrtelenítő technológia, mely ötvözi az IPL, a lézer valamint az E-light technológiák előnyeit.

Sajnos szoktunk olyan esetekkel találkozni,amikor az SHR szőrtelenítés nem igazán hatékony. Ezért összeszedtünk 4 dolgot,amit az eddigi tapasztalatok alapján gyűjtöttünk.

  • A kezelésre 6 hetente kell érkezni a szőrnövekedési fázis miatt. Ilyenkor tudjuk a leghatékonyabban kezelni a területet,mert ilyenkor a szőrszálak kb 80%-át érhetjük el. Ha tologatod az időpontot,az csökkentheti a kezelés hatékonyságát.
  • Ha a menzesz előtti napon vagy az első 2 napban jössz a kezelésre ; a szőr és a bőr savassága miatt a gép nem tudja kellőképpen felvenni azt a fényt és eljuttatni a hőt a szőrtüszőbe,ami  szükséges.
  • A kezelt területen mindig 3-4 mm legyen a szőrhossz!
    •  Sajnos az sem jó,ha rövidebb és az sem ha sokkal hosszabb,mert ilyenkor a fény szintén nem jut le a tüszőbe és nem tud hővé alakulni. Ez azt jelenti,hogy ilyenkor nem tudjuk hatékonyan megkezelni a szőrtüszőt, tehát ha nem jó a szőrhossz, esélyes,hogy nem sok eredményt érünk el.
  • Az SHR-t már tudjuk világosabb szőrszálakon is használni. 
    • Sajnos itt is van kivétel,mert nagyban függ a szőr melanin tartalmától. Pl: tejfehér, szőke, ősz, világos vörös szőrszálakon nem tudjuk garantálni a sikert.

 Ezeket a pontokat  szigorúan be kell tartani,mivel nagy mértékben befolyásolják a kezelés hatékonyságát, de hidd el megéri 😉 

40-60%-OS KEDVEZMÉNY AZ ELSŐ KEZELÉSEDRE.

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Többi bejegyzés

Mikor nem szabad alkalmazni a kezelést?

Mint minden kezelésnél, természetesen itt is vannak kizáró tényezők a kezelést illetően. Tapasztalataink alapján sajnos sokszor nem tartják be az előírt javaslatokat. Ezért szeretnénk megosztani

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
40-60%-OS kedvezmény az első kezelésedre.

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.