Milyen tartós szőrtelenítés ajánlott ha világosabb szőröm van?

Előbb nézzük meg az IPL technológiát és annak hatásmechanizmusát. 

Az IPL technológia hatásmechanizmusa azon alapszik, hogy a szőrszálakat felhasználja, hogy a fény energiáját a szőrtüszőbe vezesse. Azonban a szőrszálnak az energia elvezető képessége nagymértékben függ a vastagságától és melanin-tartalmától. Épp ezért a hagyományos IPL technológia egy célzott nagy energiát alkalmaz – olyan nagyságút, amit a bőr még el tud viselni –, azaz egy hirtelen nagy fény-nyomást gyakorol a szőrszálra. Ezután az adott szőrszál keresztmetszete és melanin-tartalmától függően ebből az energia mennyiségből változó arányban jut el az energia szőrtüszőig. (Például, vékony és melanin-hiányos szőrszálak  csak mérsékelten tudják felvenni és továbbítani ezt az energiát.) Ugyanakkor ez az eljárás a bőrfelszín sérülésével járhat, ami egy kellemetlen és felesleges mellékhatás.

Most pedig nézzük az SHR technológiát.

Köztudott,hogy az SHR kezelés alkalmas akár világosabb szőrszálak kezelésére is. 

  • A világosabb szálakat -mint pl. világosbarna, esetleg sötétebb szőke- már lehet ezzel a technológiával kezelni. 
  • Sajnos azonban vannak kivételek,mivel fontos szerepet játszik a melanin (festékanyag) tartalom. Tehát a tejfehér,szőke, világosabb vörös,illetve az ősz szálakra nem használ.

A kutatások kimutatták, hogy ez a lassú, azonban hosszantartó melegítési folyamat jelentősen hatásosabb a tartós szőrtelenítésben, mint a magas és rövid energia-bevitellel járó folyamatok.

Ebből a felismerésből következik, hogy az SHR technológia alkalmazása sikeres kezelési mód lehet a világosabb szőrszálon.

A siker ebben az esetben is függ attól,hogy betartod-e a kezelés előtti és utáni tudnivalókat!

Többi bejegyzés

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

40-60%-os kedvezmény az első kezelésedre

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
30%-OS kedvezmény BÁRMELY első kezelésedre.
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!