Hogyan épül fel a kezelés és milyen alternatívái vannak a zsírfagyasztásnak?

Minden kezelést konzultációval és bőr diagnosztizálással kezdünk, megbeszéljük a céljaidat a kezeléssel kapcsolatban és mi aszerint fogunk neked segíteni ezen az úton. 🙂 .
Alaposan átbeszéljük a kezelés előtti,illetve utáni tudnivalókat,majd elolvasod a rövid kis tájékoztatónkat és ha minden rendben van akkor alá kell írni a beleegyező nyilatkozatot. 

Felhelyezzük a problémás felületre a glycerines kendőt.
A gylcerines kendő nagyon fontos hiszen ez a kendő véd meg minket a fagyási sérülésektől. 

Beállítjuk a kezelőgépet a számodra megfelelően és nincs más teendőd mint 40-60 percig pihenni miközben dolgozik a gép. 🙂  

Alternatívák: 

  1. Műtéti zsírleszívás : drága, fájdalmas és a szervezetet rendkívül megviseli.
  2. Ultrahangos kavitáció : mérhető eredmény csak diéta mellett figyelhető meg, valamint az eljárás nem csak zsírsejtekre gyakorol hatást.
  3. Rádiófrekvenciás kezelések : nem pusztítja el a zsírsejteket, csak kipréseli azokat, így inkább csak a bőrfeszesítésre alkalmas.
  4. Izomstimulációs kezelések : csak az izomszövetekre gyakorol hatást, a zsírsejtekre nincs hatással.
  5. Infrakapszula : használata során a zsírsejtekből csak víz távozik, így a hatása csak a méregtelenítésben mutatkozik meg.

Más kezelésekkel ellentétben a zsírfagyasztás egy olyan non-invazív eljárás, amiből néhány alkalom elegendő a kiválasztott terület karcsúsítására. 

Többi bejegyzés

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

40-60%-os kedvezmény az első kezelésedre

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
30%-OS kedvezmény BÁRMELY első kezelésedre.
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!