Miért a zsírfagyasztás az egyik leghatékonyabb alakformáló kezelés?

Mi az a zsírfagyasztás?

A digitálisan szabályozott zsírbontás különösen biztonságos, ellenőrzött és teljes mértékben műtétmentes. A kezelés során a vákuumos fej beszívja az adott testrészt, majd fokozatos hűtés folyamán – elérve az akár -10 C° fokot – a zsírsejtek jelentős részét véglegesen megsemmisíti. Ennek köszönhetően narancsbőr ellen is rendkívül hatásos. Nem szükséges sem érzéstelenítés, sem altatás, a környező szövetek nem sérülnek, az elpusztított zsírsejtek pedig természetes módon távoznak a szervezetből

A zsírfagyasztás szelektíven és meghatározott területen hat, nem károsítja a környező szöveteket.

 A hirtelen hideg hatására a zsírsejtek reagálnak leggyorsabban, egyrészt azonnali zsírbontásba kezdenek, hogy energiát és hőt állítsanak elő, másrészt maguk a sejtek is egyszerűen elfagynak, elhalnak, így a zsírnak a továbbiakban nem lesz hová bevackolnia magát. Mivel a sejtek elhalása és a zsírok kiürülése folyamatosan, hetekkel a kezelés után is tart. 

  • Biztonságos és természetes 
  • Klinikailag bizonyított
  • Nincsenek hosszú távú mellékhatások
  • Csak pár kezelés szükséges
  • Látványos a karokon is 
  • Halványítja a striákat 
  • Műtéti beavatkozás nélkül is élvezheti a zsírleszívás előnyeit

Természetesen ha több kezelésen vesz részt, annál látványosabb eredmény érhető el.

A végeredmény, akár 26-40 %-kal kevesebb zsírmennyiség a meghatározott területen

Végül ami mindenkit érdekel: hány kezelésre van szükség?

“Már egyetlen alkalom után látható eredménye van a zsírfagyasztásnak! Az első kezelést követően 20 százalékos zsírszövet elvékonyodás tapasztalható néhány hét után” – mondta Bárányos Zsuzsa.

Sietve hozzátette: ennél többet azonban nem lehet megmondani előre, mert az eredmény attól függ, hogy mekkora változást szeretnénk elérni, hány testrészen és a vendég mennyire működik együtt. A kezelésre sem reagál egyformán mindenki. Van akinek a kezelés után 2 héttel már látszik változás, de általában 8 hét kell, mire látványos eredményt tapasztalhatunk.

Többi bejegyzés

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

A zsírfagyasztásról röviden

A cryolipolízis ( más néven zsírfagyasztás ) zsírbontó technológia jelenleg a zsírleszívás alternatívájaként elismert Amerikában, Kanadában, Európában és más nemzetközi piacokon és rengeteg klinikai tanulmány

40-60%-os kedvezmény az első kezelésedre

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
30%-OS kedvezmény BÁRMELY első kezelésedre.
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!