Mikor ajánlott alkalmazni a SHR kezelést?

Minden nőnek (sőt manapság egyre több férfinak is) az a vágya, hogy minél hamarabb megszabaduljon a nem kívánt szőrszálaktól. Természetesen az is fontos szempont,hogy minél kevésbé fájjon, ne kelljen sokat bajlódni vele, növeszteni a szőrt,vagy túl sok időt fordítani a kezelésre (pl. gyantánál) , de kímélje a pénztárcát is. 

Ha Neked is fontosak ezek  a szempontok,olvasd el mikor ajánlott alkalmazni az SHR technológiát.

  • Nyilván minden vendégünknek az az elsődleges dolog,hogy megszabaduljanak a szőrszálaktól. Ehhez a legideálisabb a világos bőr,sötét szőr kombináció ; de már barnult bőrön és világosabb szőrszálakon is alkalmazható. Sajnos azonban vannak kivételek,mivel fontos szerepet játszik a melanin (festékanyag) tartalom. Tehát a tejfehér,szőke, világosabb vörös,illetve az ősz szálakra nem használ.
  • További érdekesség , hogy az SHR ugyanakkor nagyon jó a szőrtüszőgyulladásra is. Nagy mértékben csökkentheti,vagy meg is szüntetheti azt. 

40-60%-OS KEDVEZMÉNY AZ ELSŐ KEZELÉSEDRE.

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Többi bejegyzés

Mikor nem szabad alkalmazni a kezelést?

Mint minden kezelésnél, természetesen itt is vannak kizáró tényezők a kezelést illetően. Tapasztalataink alapján sajnos sokszor nem tartják be az előírt javaslatokat. Ezért szeretnénk megosztani

3 tévhit a zsírfagyasztással kapcsolatban

Fontos hogy tisztába tegyünk dolgokat a zsírfagyazstással kapcsolatban. Sokszor tapasztaljuk a zsírbontás ellenzését, és olvashatunk tévhiteket a zsírfagyasztással kapcsolatban Ezért 3 tévhitet csokorba szedtünk számodra:

Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?
40-60%-OS kedvezmény az első kezelésedre.

Írd be a neved, és a kedvenc email címed, majd kattints a “Jöhet!” gombra.