rólunk

ezek vagyunk mi

Rólunk

Kedves Vendégünk!

A bemutatkozóba írhatnánk, hogy mennyire jól megközelíthetőek vagyunk, és milyen szuperek a technológiák, amelyekkel mi is dolgozunk, de ezt már úgy is tudod!

Ehelyett inkább elmondjuk, hogy a legnagyobb szeretettel várunk, és megteszünk mindent, hogy valóban azt kapd, amit szeretnél! Hiszünk abban, hogy amikor egy nő elégedett, az mindenki számára láthatóvá válik, hiszen egész lénye ragyog és sugárzik róla a boldogság, és ez az érzés mindenkinek megadható!

Mi is nők vagyunk és mi is pont is erre vágyunk!
Gyere el és győzödj meg róla személyesen!

Szeretnénk Neked is segíteni, hogy néhány kezelés után elfeledhesd, azt az apró dolgot Önmagadon, ami folyton visszamosolyog a tükörből. Nekünk az a fontos, hogy ne a szarkalábakat, az esetleges plusz kilókat, vagy a nem kívánt szőrszálakat, hanem Önmagad lásd! Lásd azt, aki belül vagy, és akit mindenkinek szeretnél megmutatni!

Szépségmegálló
Zsanett, Réka, Anikó és Vivi
Elégedett ügyfél, és boldog férj
3000 +
elektrokozmetikai tapasztalat
0 + év
szakképzett specialista
0

Csapatunk

Zsani

Megálmodó, Tulajdonos,
Okleveles HIFU specialista

Zsani az elektrokozmetikai kezelésekkel az itthoni tanulmányai befejezése után ismerkedett meg, majd pár Ausztriában töltött év során mélyítette el tudását ezen a területen. A kinti hozzáállás jelentősen formálta elképzeléseit mielőtt 2015 nyarán megnyitotta a Szépségmegállót. Akkor még 1 szobával és 1 szolgáltatással indult, ami mára 25 különböző kezelésre nőtte ki magát és több mint 5000 elégedett, visszatérő ügyfelnek segít.

“Saját tapasztalatból tudom, hogy mennyire számít a hölgyeknek az önbizalom, és hogy én mennyire szeretek segíteni. 🙂 Mindenkinek mindenben. Olyan helyet szerettem volna létrehozni ahova én is szívesen járnék mint Vendég, mert törődnek velem és azt kapom amire valóban szükségem van. Az álmom az volt, hogy egy barátságos, modern és könnyen megközelíthető szalon legyünk, ahová azért jönnek a vendégek mert bíznak bennünk, és érzik, hogy értük dolgozunk.”

Réka

Okeleves HIFU specialista,
Országos Masszázsverseny 1. helyezett

Már általános iskolában tudta, hogy kozmetikus szeretne lenne és ez mai napig így gondolja. Az elmúlt években folyamatosan képezte magát a legújabb kezelésekből illetve számosa versenyen bizonyította szakmaiságát amelyet 2019-ben Országos Kozmetikus Kamara is elismert az általuk megrendezett Országos Arcmasszázs Verseny 1. helyezésével. Legutóbb 2019-es őszi Beauty Fórumon főszínpadon mutathatta be szaktudását már elismert kozmetikusok előtt. Réka több mint 4 éves és 1000+ vendéges HIFU kezelési tapasztalata a szakmában igazi ritkaságnak számít.

“Mint minden nő, én is szeretem jól érezni magam a bőrömben, és mikor tükörbe nézek jó érzéssel tölt el amikor egészséges és szép bőr köszön vissza.”

Anikó

SHR, IPL, Diódalézer és foterejuvenációs arcfitalítási specialista

Anikó szakterülete az SHR tartós szőrtelenítés és a fotorejuvenációs arcfiatalítás. Vendégeink nagyon megkedvelték Anikót, ami nem csoda mert nem csak mosolygós, de nagyon alapos és figyelmes is. Már elég korán érdekelte a szépségipar és kozmetikumok világa, így aztán 22 évesen elkezdet sminkesként tanulni majd elvégezte a kozmetikusi tanulmányait amiben igazán megtalálta önmagát.

“Tanulmányaim során a legnagyobb kihívást talán az elektrokozmetikai kezelések sokrétűsége jelentette. Fontos volt számomra, hogy értsem mikor melyik technológiával segíthetek a vendégnek a legtöbbet. Persze ez folyamatos tanulással jár, de nagyon megéri. Jó érzés látni, amikor működnek a kezelések és vendég elégedett.”

Vivi

Maszkmestes és SHR/Diódalézer specialista

Hosszú évekig verseny táncolt ahol a szép smink és az ápolt bőr elengedhetetlen volt, ez már akkor szimpatikus volt számára. Majd az első kozmetikai kezelése után tudta, hogy ez lesz az amit csinálni szeretne. Először 18 évesen megcsinálta a smink iskolát a Professional Makeup School-ban, majd ezután elvégezte a Elite Kozmetikusképző iskolát. Mivel fontos számára a folyamatos fejlődés ezért a hivatásos maszkmester tanfolyamon bővítette tudását. Széleskörű szakmai tudása és az elmúlt években szerzett elektrokozmetikai tapasztalata miatt szeretik annyira a vendégeink Nem is beszélve állandó jó kedélyéről ami mindig mosolyt csal a vendégek arcára.

“ Jó érzéssel tölt el amikor a segítségükre lehetek a nőknek abban, hogy ragyogóan érezzék magukat kis önbizalmat is adhatok nekik.:)”

Bendi és Attila

“Anya-felvidító” specialisták

A mosoly felelősök akik a háttérben támogatják Anyát az álmai megvalósításában és a nehezebb napokon mosolyt csalnak Zsani arcára, hogy Ő újult erővel tudja építeni azt amiben igazán hisz.

sok vásárlói véleményt kapunk,

de ezt a 4-t ne hagyd ki

A küldetésünk: Bizalomra épülő,
hosszú távú, tartós kapcsolat a vendégeinkkel

Miért válassz minket?

  1. Nem kell órákat utazz hogy eljuss hozzánk, mivel a szalon könnyen megközelíthető helyen van. ⏰
  2. Miután beléptél a szalonba, kellemesen fogod érezni magad, az igényes környezetnek hála. 🤩
  3. Nagyon sok hozzád hasonló hölgy választott már minket. Olvass bele a visszajelzéseinkbe. 😉
  4. Maximálisan az eredményeid támogatják megbízható szakértőink, és a színvonalas széleskörű kezelések. ✅
  5. Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk. 💰
  6. Már az első kezelésed pozitív élmény lesz, ami után örömmel térsz majd vissza. Ezt garantáljuk. 💯

Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?

INGYENES VIP klub Bronz tagság
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!