Hogyan szeretnél megújúlni?

arckezeles
Arckezelés
testkezeles-kategoria
Testkezelés
Tartós szőrtelenítés
Zsírégetés
image-from-rawpixel-id-523355-jpeg

Arckezelések

Új!

Serenity MED 3D HIFU
- 11 soros műtét nélküli arcplasztika

A Serenity MED 3D HIFU mikrofókuszált ultrahangos kezelés egy olyan exkluzív orvos-esztétikai eljárás, amely hatékonysága messze lekörözi az eddigi non-invazív szépségipari technológiákat. Rendkívül mélyre hat a bőrfelszín sértése nélkül a természetes, fókuszált nagy energiájú ultrahang hullámoknak köszönhetően így a stimuláció hatására a kezelést követően a bőr önmagát tölti fel.
Egyetlen kezelés elegendő a teljeskörű arcfiatalításhoz vágás és idegen anyag nélkül. Természetes kezelés, mely megelőzi az arcplasztikát, késlelteti a bőr öregedését és 5-7 évvel fiatalabbá teszi a kinézetet a kötőszövet erősítése, a liftinghatás és a tömörödés miatt.

Testkezelések

Új!

BodyArt HIFU
- az alakformálás új dimenziója

A számtalan HIFU arcfitalító kezelés után, végre megérkezett a NAGY INTENZITÁSÚ FÓKUSZÁLT ULTRAHANG technológia legújabb fejlesztése, a BodyArt HIFU kezelés. A kezelés valódi áttörés az alakformálásban. A vertikális pulzáló fókuszált ultrahang azonnal és tartósan, mechanikus úton semmisíti meg a zsírsejteket. Kényelmes, non-invazív, és felépülési idővel nem járó kezelést biztosít a lokális zsírlerakódások kezelésére és a körfogat csökkentésére olyan problémás területeken, mint a has, csípő, derék, valamint a külső és belső combok és a felkar.

Szőrtelenítés

Új!

SHR tartós szőrtelenítés
- az önbizalom és kényelem új arca

Az SHR technológia a legújabb és egyben az eddigi leghatékonyabb tartós szőrtelenítő technológia, mely ötvözi az IPL, a lézer valamint az E-light technológiák előnyeit.Ami a technológiát különlegessé teszi, az a magas pulzus ismétlődés alacsony energia segítségével. Ahelyett, hogy egyszerűen nagy erősséggel levillantanánk a kezelni kívánt szőrszálakat, a technológia a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. Maximum hatékonyságot érhetünk el a bőrfelszín sérülése nélkül. Az SHR technológia ezt a fokozatos kezelési módot kombinálja a hűtő mechanizmussal, így a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony. Nem szükséges fájdalomcsillapítás.