Hogyan szeretnél megújúlni?

arckezeles
Arckezelés
testkezeles-kategoria
Testkezelés
Tartós szőrtelenítés
Zsírégetés
image-from-rawpixel-id-523355-jpeg

Arckezelések

Új!

Serenity MED 3D HIFU
- 11 soros műtét nélküli arcplasztika

A Serenity MED 3D HIFU mikrofókuszált ultrahangos kezelés egy olyan exkluzív orvos-esztétikai eljárás, amely hatékonysága messze lekörözi az eddigi non-invazív szépségipari technológiákat. Rendkívül mélyre hat a bőrfelszín sértése nélkül a természetes, fókuszált nagy energiájú ultrahang hullámoknak köszönhetően így a stimuláció hatására a kezelést követően a bőr önmagát tölti fel.
Egyetlen kezelés elegendő a teljeskörű arcfiatalításhoz vágás és idegen anyag nélkül. Természetes kezelés, mely megelőzi az arcplasztikát, késlelteti a bőr öregedését és 5-7 évvel fiatalabbá teszi a kinézetet a kötőszövet erősítése, a liftinghatás és a tömörödés miatt.

Új!

Ultima HIFU
- műtét nélküli arcplasztika

Nem kell beletörődnünk az idő múlásába, hiszen már létezik olyan jól bevált biztonságos orvosi technológia, amellyel természetes módon visszafordíthatjuk bőrünk öregedési folyamatát. Miért terhelné a szervezetét egy komoly operációval, ha műtét nélkül is két óra alatt vissza fordíthatja az idő kerekét?! És nem csak néhány hónapra, mint a botox kezeléseknél. A mikro-fókuszált ultrahang kezeléssel vissza állítjuk a bőre kollagén és elasztin termelését. Mi nem csak, hogy visszaforgatjuk az idő kerekét tíz évvel, hanem meg is állítjuk azt három-négy évre.

Új!

Mikrotűs kollagénterápia Mezopennel
- orvosi tisztaságú szérumokkal

A mezopen kezelés az egyik legújabb alternatíva a bőrfiatalíts területén, hiszen a már jól ismert dermaroller továbbfejlesztett gépesített változata. A kollagén indukciós terápiának és a koncentrált mezoterápiás hatóanyagok bejuttatásának köszönhetően néhány hét alatt megújítja és regenerálja a bőrt.A hatóanyagok bejuttatása mellett a mezopen kezelés beindítja a bőr regenerációs folyamatát,fokozódik a fibroblaszt képzés,ennek hatására nő az I.-es típusú kollagén(hidratált kollagén) és elasztin termelése, ez maga a kollagén indukciós terápia. A készülék apro precízen beállított tűszúrásokat ad le. Ezek a tűszúrások mikro- csatornákat nyitnak a bőrben, ezzel lehetővé téve az orvosi tisztaságú steril hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe.

Új!

Őssejt szérumos kényeztető arcmasszázs

A masszázs- arc masszázs a szervezetben és bőrben lejátszódó élettani folyamatokat serkenti, hat a bőrre, az izmokra, és az idegrendszerre.
Az irha és a bőralja vérereiben keletkező vérbőség a bőr valamennyi rétegében jelentős változást eredményez. Fokozódik a hámképzés, ami a hám ellenálló képességét nagymértékben javítja. Természetesen elősegíti az elhalt hámsejtek leválását is. Valamint felgyorsítja a kötőszövet élettani folyamatait, sejtjeink és rostjaink képződését fokozza, ezért a masszázs elengedhetetlen az öregedési folyamatok késleltetésében. A bőr hőmérsékletének emelkedése , elősegíti a hatóanyagok felszívódását a bőrbe, így a csodálatos szérumaink még intenzívebben fejtik ki hatásukat

Új!

Kollagén indukciós terápia
-Dr Pen Mesofill Ultima M5-el

A mezopen kezelés az egyik legújabb alternatíva a bőrfiatalíts területén, hiszen a már jól ismert dermaroller továbbfejlesztett gépesített változata. A kollagén indukciós terápiának és a koncentrált mezoterápiás hatóanyagok bejuttatásának köszönhetően néhány hét alatt megújítja és regenerálja a bőrt.A hatóanyagok bejuttatása mellett a mezopen kezelés beindítja a bőr regenerációs folyamatát,fokozódik a fibroblaszt képzés,ennek hatására nő az I.-es típusú kollagén(hidratált kollagén) és elasztin termelése, ez maga a kollagén indukciós terápia. A készülék apro precízen beállított tűszúrásokat ad le. Ezek a tűszúrások mikro- csatornákat nyitnak a bőrben, ezzel lehetővé téve az orvosi tisztaságú steril hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe.

Új!

Szempilla Lifting
-svájci dr Temt Combinal készítménnyel

A szempilla lifting az új csoda ami meghódította az egész divatvilágot!
Az eljárás lényege, hogy a vendég SAJÁT PILLÁJÁT EMELJÜK MEG ÉS ÍVELJÜK. A tőtől emelt pilla optikailag nyitja a szemet, a szemöldök irányában történő ívelés (göndörítés) hosszabbnak mutatja a szempillákat. Különösen látványos megoldást nyújt egyenes pillák vagy megereszkedett szemhéjak esetén. Tartóssága 4-6-8 hét.Szemben a műszempillával nincs mesterséges hatása, a szempillákat nem töri és károsítja. A szempilla dauerrel összehasonlítva a dauer csak a pillák végét göndöríti, amelytől a pillák nem tűnnek hosszabbnak, sőt, sokszor inkább rövidebbnek és kesze-kuszának.

Új!

Rádiófrekvenciás arcfiatalítás
-hyaluron savas és őssejtes szérumokkal

Természetes arcfiatalítás mellékhatások nélkül: Fejlett rádiófrekvenciás technológiával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő, melynek hatására a kollagén rostok spontán összehúzódnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. Hosszabb távon a kollagénrostok törései mentén a sejtek (fibroblastok) aktivizálódnak, elindul kollagén és elasztin újratermelődés. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak.

Testkezelések

Új!

BodyArt HIFU
- az alakformálás új dimenziója

A számtalan HIFU arcfitalító kezelés után, végre megérkezett a NAGY INTENZITÁSÚ FÓKUSZÁLT ULTRAHANG technológia legújabb fejlesztése, a BodyArt HIFU kezelés. A kezelés valódi áttörés az alakformálásban. A vertikális pulzáló fókuszált ultrahang azonnal és tartósan, mechanikus úton semmisíti meg a zsírsejteket. Kényelmes, non-invazív, és felépülési idővel nem járó kezelést biztosít a lokális zsírlerakódások kezelésére és a körfogat csökkentésére olyan problémás területeken, mint a has, csípő, derék, valamint a külső és belső combok és a felkar.

Új!

Mikrotűs stria és cellulit kezelés mezopennel - orvosi tisztaságú speciális szérumokkal

A kezelés nem csak egyedül mikrotűkkel veszi fel a harcot a striák ellen, hanem rendkívül hatékony, orvosi tisztaságú különleges összetevőket tartalmazó szérumainkkal. A Mezopen / Mezofill kezelésünk újrarendezi a károsodott kollagént és elasztint a dermiszben, és új kollagén termelődik. A roller által nyitott mikrocsatornákon át a bőrre felvitt szérum hatóanyagai gyorsan felszívódnak és segítik helyreállítani a károsodott bőrt.

Új!

E-Light májfolt, öregségi folt kezelés
-a fény csodálatos ereje

Fokozatos, több lépésből álló, építő jellegű folyamat, mely szó szerint fénybesugárzással történő komplex bőrfiatalítást jelent a bőrfelület több rétegében egyszerre. A módszer a bőrfiatalítás kíméletes módja, amely minden kockázat nélkül elvégezhető. A kezelés során kibocsátott fény a bőr irharétegének mély rétegeibe is képes behatolni, ahol a kollagén rostok találhatóak. A kezelés egyrészt megújítja a merevvé és rugalmatlanná vált meglévő kollagén rostokat, másrészt a fibroblaszt sejteket új kollagén struktúrák előállítására készteti, így gondoskodik az életkor előrehaladtával csökkenő mennyiségben termelődő kollagén pótlásáról. A fotorejuvenáció hatására a bőr rugalmassága visszatér, a ráncok száma és mélysége csökken, az arc feszesebbé válik, tónusa visszatér.

Új!

Cryolipolízis - Zsírfagyasztás
- a zsírleszívás első számú alternatívája

A cryolipolízis zsírbontó technológia jelenleg a zsírleszívás alternatívájaként elismert Amerikában, Kanadában, Európában és más nemzetközi piacokon és rengeteg klinikai tanulmány igazolja eredményességét és biztonságosságát.A kezelés hatékonyan szabadítja meg a nemkívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A fejlett cryolipolízis technológia (más néven zsírfagyasztás) a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a sejthalál szelektíven tud megtörténni.

Új!

Rádiófrekvenciás fogyasztás és alakformálás

Rádiófrekvencia már régóta ismeretes kezelési módszer az orvostudományban. Fizikai paramétereit tekintve a nagyfrekvencián belül a 30 kHz – 300 GHz közötti frekvenciatartományba eső elektromágneses hullámokat rádiófrekvenciának nevezzük. Ezen belül helyezkedik el a mikrohullám, mely frekvenciáját tekintve 300 MHz és 300 GHz közötti. Az orvostudományban és az esztétikai kezeléseknél az alábbi generációk lelhetők fel: Az I. generációs unipoláris RF, melynek hátránya, hogy az RF áram a test egész hosszán átáramlik, alacsonyabb kezelési hatékonyság, nagyon magas áramot igényel (200-300 Watts), a bőrt/elektródákat hűteni kell, és kissé fájdalmas kezelés. A II. generációs Bipoláris RF, melyre jellemző, hogy az RF áram 2 elektróda (pólus) között áramlik, a bőrbejutás mélysége állandó és körülbelül az elektródák közti távolság fele, az RF a kezelt területre koncentrálódik, nem invazív hatású.

Új!

Rádiófrekvenciás vákumos gépi köpölyözés
-a narancsbőr elsőszámú gyilkosa

Bipoláris rádiófrekvenciás zsírbontás (RF) kiegészül infralámpával és pulzáló vákuum masszázzsal.
A rádiófrekvenciás kezelés és a fényterápia (a stimuláló vörös fény) kombinációjával kiemelkedő eredményeket érünk el. Az elektromágneses energiával átjárhatóvá tesszük a célzott területket sejtek anyagcseréje felfokozódik és elindulnak a méreganyagok ürülése is a nyirokrendszeren keresztül. Aktiváljuk a kollagén termelődését és az elasztikus rostok összehúzódásával javítjuk a bőrfeszességet.

Új!

Kavitációs, ultrahangos fogyasztó kezelés

A kavitációs ultrahangos alakformálás egy olyan eljárás, mely teljes mértékben fájdalom-, és kockázatmentes, csak a zsírsejtekre van hatással. A kezelés során a nagy teljesítményű ultrahangfej által kibocsátott, emberi fül számára nem hallható hullámok behatolnak a bőrréteg alá, ami intenzív  rezgésre készteti  a zsírsejteket, majd ennek hatására a kezelt terület zsírsejtjein belül mikrobuborékokat hoznak létre a sejt közötti térben. Az ütközéseknek köszönhetően a sejtfal (membrán) megbomlik és a benne lévő zsír természetes úton, a májon keresztül a nyirokrendszer segítségével a szervezetből a vizelettel együtt kiürül. Ehhez a folyamathoz elengedhetetlen a sok folyadék (napi 3-4 liter) fogyasztása.

Szőrtelenítés

Új!

SHR tartós szőrtelenítés
- az önbizalom és kényelem új arca

Az SHR technológia a legújabb és egyben az eddigi leghatékonyabb tartós szőrtelenítő technológia, mely ötvözi az IPL, a lézer valamint az E-light technológiák előnyeit.Ami a technológiát különlegessé teszi, az a magas pulzus ismétlődés alacsony energia segítségével. Ahelyett, hogy egyszerűen nagy erősséggel levillantanánk a kezelni kívánt szőrszálakat, a technológia a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. Maximum hatékonyságot érhetünk el a bőrfelszín sérülése nélkül. Az SHR technológia ezt a fokozatos kezelési módot kombinálja a hűtő mechanizmussal, így a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony. Nem szükséges fájdalomcsillapítás.