Személyre szabott maximális eredmény

Dermalight Cryo 360°-as zsírfagyasztó gép

A Dermalight CRYO 360°-as 4 kezelőfejes zsírfagyasztó gép legmodernebb technológiáját alkalmazza és jelenleg piacvezető az orvosi és az esztétikai alakformáló gépek gyártása területén. A 360°-os hűtési rendszernek köszönhetően sokkal hatásosabb, mivel 60%-al nagyobb felületet hűt le minden korábbi cryolipolízis géphez képest.

A Dermalight Cryo 360°-as zsírfagyasztó gépgyártó és a technológia rendelkezik a legszigorúbb hatósági minősítésekkel. Ezek között az olasz Istituto Servizi Europei Tecnologici által kibocsátot CE tanusítvány is. (A technológiát ISETC 001020210302 minősítéssel engedélyezték európai használatra.)

Személyre szabott maximális eredmény

Dermalight Cryo 360° –as zsírfagyasztó gép

A Dermalight CRYO 360°-as 4 kezelőfejes zsírfagyasztó gép legmodernebb technológiáját alkalmazza és jelenleg piacvezető az orvosi és az esztétikai alakformáló gépek gyártása területén. A 360°-os hűtési rendszernek köszönhetően sokkal hatásosabb, mivel 60%-al nagyobb felületet hűt le minden korábbi cryolipolízis géphez képest.

 

A Dermalight Cryo 360°-as zsírfagyasztó gépgyártó és a technológia rendelkezik a legszigorúbb hatósági minősítésekkel. Ezek között az amerikai FDA (Food & Drugs Administration) által kibocsátott tanusítvánnyal illetve európai CE minősítéssel is. (A technológiát CE-0051-es minősítéssel engedélyezték orvosi használatra.)

vendégeink mondták

Hogyan hat A kriolipolízis / zsírfagyasztás?

A cryolipolysis egy hűtéses fogyasztó / alakformáló módszer. A kezelés hatásmechanizmusa, hogy:
a kezelendő területen lehűtjük a zsírsejteket annyira hogy a zsírsejthártya megrepedjen és a zsírsejt ÖRÖKRE elhaljon. Ezután pár héten keresztül a nyirokrendszer kiüríti az elhalt zsírsejteket örökre.

Fontos: Mivel a zsírsejtek jóval érzékenyebben reagálnak a hűtési folyamatra és hamarabb reped ki a sejtburka, ezért a környező sejtszövetek nem sérülnek a kezelés során.

A vákuum pedig segít abban, hogy a kezelés során csak az adott területet hűtsük izoláltan, más szövetekkel szemben.

A kezelést követően 10-15 nap múlva már látható az eredmény, de a teljes zsírbontó hatás 6-8 héten belül várható, amely akár 2-6 cm körfogat csökkenést is jelenthet.

fogyás diéta vagy sport nélkül

garantált végleges zsírsejt csökkentés

természetes, biztonságos technológia

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Írd be a neved, és a kedvenc email címed,
majd kattints a “Jöhet!” gombra.

A Dermalight Cryo 360 még ennél is többet nyújt

Az új Cryo 360-as hűtési rendszernek köszönhetően minden szögből egyenletes hőmérsékletet biztosítanak az egyedileg kifejlesztett ergonomikus kezelőfejek ezáltal 60%-al gyorsabb és egyenletesebb hűtést biztosít. A Cryo 360 másodpercek alatt eléri a beállított hőmérsékletet és azt stabilan tartja a kezelés végéig.

A vákuum erősség és a hőmérséklet adott területenként és az adottságoknak megfelelően szabályozhatóSzakképzett és tapasztalt kozmetikusaink a  SZ.Ö.V. teszt után minden egyes területen a szövet típusához és a zsírréteg vastagságához egyénileg beállítják a hűtési paramétereket. Ezen paramétereket folyamatosan végig követhetjük a kezelés során.

A Dermalight Cryo 360-as gép egyszerre 4 kezelőfejet is képes működtetni, ezáltal egyszerre több területen is végezhetünk összehangolt kezeléseket

A digitálisan szabályozott zsírbontás ellenőrzött és ezáltal különösen biztonságos.

Speciális toka kezelőfejünk segítségével végre garantáltan megszabadulhatunk a felesleges zsírrétegtől.

Mire számíthatok a kezelés után?

Nézd meg eredményeinket

Miért válassz minket?

A Szépségmegállóban több mint 6 éve foglalkozunk az elektrokozmetikával, azon belül is arcfiatalítással, szőrtelenítéssel és zsírfagyasztással.

Az elmúlt 6 évben mindig elsőként szereztük be a legújabb generációs zsírfagyasztó gépeket, ennek és a szaktudásunknak köszönhetően több, mint 1500 elégedett vendégnek segítettünk karcsúsodni

A Dermalight Cryo 360°-t, melynek egyedüli és kizárólagos partnerei vagyunk Magyarországon nagyon sokáig kerestük, mire megtaláltuk azt a gépet, amely minden vágyunkat teljesíti.

Egy rendkívül hatékony mégis biztonságos és nagyon precíz orvosi technológián alapuló géppel dolgozunk, mely rendelkezik mind európai CE és olasz ISET minősítéssel is.

Ha mindez nem lenne elég, szalonunkat Buda szívében a Móricz Zsigmond körtéren találod, az Allee bevásárló központtól 2 percre. Akár autóval akár tömegközlekedéssel szeretné érkezni, mindenképp szalonunk az egyik legjobb választás.

Folyamatosan fejlődünk kívül és belül. Az elmúlt évben teljeskörűen megújult szalonunk és számtalan szakmai képzésre járunk, hogy tudásunk és szakértelmünk legjavát adhassuk nektek,

+1 EXTRA: Mi tényleg szeretjük azt amit csinálunk és ezt az első kezelésed alkalmával érezni fogod. Garantáljuk, hogy kezelésed a legkellemesebben teljen nálunk és azt fogod érezni, hogy szívesen visszatérsz hozzánk máskor is. 🙂

garancia

100% KIVÁLÓ SZEMÉLYZET

Kollégáink gondos kiválasztás útján kerülnek közénk, türelmesek, precízek, és mind okleveles lézer specialisták.

0% APRÓBETŰS RÉSZ

Hiszünk az átlátható, korrekt, tiszta partneri kapcsolatban, ezért nálunk semmilyen kellemetlen meglepetés nem ér!

100% MINŐSÉGI ESZKÖZÖK

Az általunk használt gépek, termékek gondos kiválasztás után kerülnek szalonunkba.

IDŐPONT TARTÁS GARANCIA

Tiszteljük az idődet, ezért mellőzzük a jelentős csúszásokat.

EMBERSÉG GARANCIA

Jó lesz az élményed vevőként, mert kedvesen, megértően és támogatóan fordulunk feléd.

Neked ajánljuk a Dermalight Cryo 360° zsírfagyasztást ha:

hogyan működik ?

A Dermalight Cryo 360° kezelés folyamata

 • 1.

  konzultáció

A zsírfagyasztó kezelés egy ingyenes konzultációval kezdődik, amelynek keretein belül specialistánk felméri, hogy mely területet vagy területeket szükséges kezelni. Érkezéskor egy kérdőívet fogsz kapni, majd a kitöltés fáradalmait egy finom kávéval, frissítővel igyekszünk feledtetni.

 • 2.

  állapotfelmérés

Az állapotfelmérést és az akklimatizálódást követően sor kerülhet az időpont egyeztetésre, vagy – amennyiben ezt igényled és az egészségügyi állapotod is lehetővé teszi azonnal sor kerülhet a kezelésre.

 • 3.

  biztonság

Azért, hogy száz százalékig biztonságban érezd magad nálunk első lépésként, ha kéred felhelyezünk egy pulzoximétert, mellyel meggyőződünk, hogy rendben van a véroxigén szinted és a pulzusod, és teljes biztonságban megkezdhetjük a kezelést.

 • 4.

  fertőtlenítés

Miután megvizsgáltuk a kezelni kívánt területeket, fertőtlenítjük az adott területet.

 • 5.

  kezelés

Ezután felhelyezzük a speciális fagyásgátló lapokat, és a védő fóliát a kezelt területekre és az állapotfelmérés eredményei alapján beállítjuk az optimális paramétereket, hogy a kezelés a lehető legbiztonságosabb és egyben a  leghatékonyabb legyen.

A kezelőfejek felhelyezését követően enyhe hűs/vákuum hatást lehet érezni ami 1-2 percen belül elmúlik.

 • 6.

  befejezés

A kezelést követően levesszük a kezelőfejeket és a fagyásgátló lapot. Kézzel kicsit át masszírozzuk a területet.

Fontos információk

a kezelés előtt

Kezelés utánI tudnivalók

ellenjavallatok

Árlista

KezelésÁrKedvezményes ár
1 speciális toka kezelőfej
1 alkalom15 000 Ft
1 kezelőfej
1 alkalom15 000 Ft
3 alkalmas bérlet45 000 Ft39 990 Ft
(13 330 Ft/alkalom)
2 kezelőfej
1 alkalom20 000 Ft
3 alkalmas bérlet60 000 Ft53 990 Ft
(17 990 Ft/alkalom)
3 kezelőfej
1 alkalom24 000 Ft
3 alkalmas bérlet72 000 Ft64 990 Ft
(21 690 Ft/alkalom)
4 kezelőfej
1 alkalom29 000 Ft
3 alkalmas bérlet87 000 Ft77 990 Ft
(25 990 Ft/alkalom)
Plussz kezelőfej
1 alkalom8 000 Ft
Írd be a neved, és a kedvenc email címed,
majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?

INGYENES VIP klub Bronz tagság
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!