5 dolog amit érdemes tudni HIFU kezelés hatásmechanizmusáról és elmondjuk neked mi a kapcsolat a HIFU és a SMAS réteg között.

HIFU-kezelés fő célja, hogy a szervezetet a kollagén termelésre és a sérülések kijavítására késztessük, így mindenféle külső, idegen anyag nélkül a bőr önmagát tölti fel és feszesíti ki.

  1. lépés: Mikro-fokuszált Ultrahang sugárzik be a bőrszövetbe speciális készülékkel amely orvosi pontossággal éri el a kívánt mélységet
  2. lépés: Az ultrahang hatására a sejtekben vibráció kelletkezik és súrlódni kezdenek ami által hőt generálnak
  3. lépés: A hő megjelenése és súrlódások következményeként termo-sérülési zónák jönnek létre amelyek amely milli/micro méretűek.
  4. lépés: Kollagén rostok szétesése, rövidülése (denaturáció) és a bőr SMAS rétegének összehúzódása
  5. lépés: Kollagén- és elasztin rostok újratermelődése

Tehát a HIFU kezelés során a test természetes regenerálódási folyamatát indítjuk be amely utána évekig tartó látványos eredményt fog adni.

De mi is a kapcsolat a HIFU és az SMAS réteg között? 

Superficialis Musculo Aponeuroticus Systema, vagyis a bőr alatt elhelyezkedő kötőszövetes réteg határozza meg az arc kontúrját, feszességét. Az arcfeszesítő plasztikai műtéteknél sok esetben ezt a réteget is megfeszítik. A HIFU kezelés során pontszerű termo-sérülések keletkeznek a SMAS (4,5 mm) rétegben is, amelyek által az összehúzódik, így a bőr feszesebbé válik. Ennek köszönhetően tudunk már egy kezelés után is látványos eredményt elérni. 

Többi bejegyzés

Melyik arckezelés való nekem? Melyik a leghatásosabb?

A tökéletes ránctalanító kezelés mindannyiunk számára más lehet. Életkorunk, bőrünk állapota, napirendünk, elvárásaink, fájdalomküszöbünk és persze pénztárcánk is meghatározhatja, hogy nálunk éppen melyik ránctalanító eljárás

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Írd be a neved, és a kedvenc email címed,
majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?

INGYENES VIP klub Bronz tagság
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!