Az E-Light kezeléssel kapcsolatos 4 fontos tudnivaló!

Az E-Light  kezelés több lépésből álló folyamat, mely szó szerint fény besugárzást jelent, melynek során komplex bőrfiatalítás zajlik a bőrfelület több rétegében is egyszerre.

  1. Az E-light hatásmechanizmusa:
  • A kezelés alapja, hogy a fény a melaninban szelektíven elnyelődik, annak szerkezetét megbontja, és a szétesett anyagi részecskéket a fehérvérsejtek elszállítják. 
  • Majd a fotorejuvenáció hatására a bőr rugalmassága visszatér, a ráncok száma és mélysége csökken, az arc feszesebbé válik, tónusa visszatér.
  •  A fénykezelés további előnye, hogy a pigmentfoltok, kezdődő értágulatok (rosacea, hajszálértágulatok) elhalványodnak, vagy teljesen eltûnnek. A kezelés végeredménye egy egészséges, egyenletes, fiatalosabb arcbőr.
  1. Mikor fejti ki hatását?

Az első pár alkalom után már látható a változás,azonban  a végeredmény fokozatosan következik be, 3-4 hónap elteltével.

A látványos hatás érdekében viszont kúraszerű kezelésről lenne szó amely úgy a leg hatásosabb ha lehetőség szerint 10 naponta tudsz a kezelésen megjelenni. Ez nagyjából 6-8, esetenként 12 alkalmas kúrát jelentene.

  1. Kezelés előtti tudnivalók:
  • ne használj barnítókrémet
  • kerüld a szolárium használatát és a napozást minimum 2 hétig
  • a területen ne történjen mélyhámlasztás és szőkítés
  • a kezelés napján ne vigyél a bőrödre fényvédő krémet,vagy  sminket
  1. Kezelés utáni tudnivalók:
  • 24 óráig ne érje hőhatás a kezelt területet ( szauna,intenzív sport, meleg forró fürdő vagy zuhany stb. )
  • 2 hétig mellőzze a szoláriumot és az erőteljes napsütést (ha mégis napon tartózkodik, használjon 30-50 faktoros fényvédőt!)
  • Ne alkalmazzon sminket a területen a pirosság elmúlásáig

Mint tudjuk a pigmentfoltok igen nagy gondot jelentenek a bőr kezelésében. De az e-light technológia erre is eredményesen használható. Itt a kibocsátott fényt csak a felesleges melanin nyeli el, mely hőenergiájával széttöri a pigmentet. A széttört pigmentet a test a fagocitózis segítségével eltünteti, a melanociták felszívódnak. A legtöbb esetben a kezelés nagyon eredményes, a pigment teljes egésze, vagy nagy része eltűnik.

A különböző érproblémákra (rozácea, seprűvénák) a kezelés során a célzott erekhez elegendő energiát juttatunk ahhoz, hogy azok összeroncsolódjanak, de a többi szövet teljesen ép maradjon. A kezelés után a károsított erek felszívódnak.

Többi bejegyzés

Melyik arckezelés való nekem? Melyik a leghatásosabb?

A tökéletes ránctalanító kezelés mindannyiunk számára más lehet. Életkorunk, bőrünk állapota, napirendünk, elvárásaink, fájdalomküszöbünk és persze pénztárcánk is meghatározhatja, hogy nálunk éppen melyik ránctalanító eljárás

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Írd be a neved, és a kedvenc email címed,
majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?

INGYENES VIP klub Bronz tagság
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!