Mi az az 5 dolog amivel sokkal hatékonyabbá teheted a HIFU kezelésed, és hogyan érdemes készülni rá?

Sajnos az egy tévhit, hogy egy látványos eredményhez elég ha befizetsz egy hangzatos kezelésre, lehet bármilyen jó az a kezelés, ha a te bőrtípusod nem alkalmas rá, vagy éppen most nincs olyan állapotban, hogy megfelelően regenerálódhasson.

  1. Az első és talán legfontosabb, hogy kérj segítséget szakemberünktől, és győződj meg róla, hogy valóban a HIFU kezelés lesz-e a neked való.
  2. Engedd, hogy a kozmetikusunk elemezze és kiértékelje,  bőröd jelenlegi állapotát. Beszéljétek át alkalmas-es a kezelésre, és ha esetleg nem akkor hogyan érhetitek el azt az állapotot, ami ideális egy belső sebgyógyulási folyamatra épülő kezeléshez.
  3. Beszéljétek át a kezelés előtti kitételeket, és tarts be minden szabályt a kezelés előtt. Tehát ne napozz. vagy szoláriumozz előtte, ne radírozd, vagy hámosítsd a felületet! 
  4. Gondoskodj a megfelelő folyadékbevitelről, és vitamin pótlársól, hogy a sérült sejt környezetében elegendő nedvesség és tápanyag legyen az újjáépüléshez.
  5. A kezelést követően tarts be minden szabályt, hogy az eredmény a lehető legszebb lehessen.

 A kozmetikai kezelések kimenetele és eredménye is függ attól, hogy a vendég mennyire partner, az adott kezelés során.

 A HIFU kezelés egy új, non-invazív (sebzéssel, műtéttel nem járó) eljárás az arc feszesítésére, mely minden eddigi módszernél mélyebben és pontosabban hat. Az Ön maximális komfortérzete és a kezelés leghatékonyabb lefolytatása érdekében, kérjük, készüljön fel a kezelésre a következő előírások betartásával.

  1. Ha már ismered a kezelést, akkor próbáld meg megfogalmazni, hogy mit is vársz a kezeléstől, kérj szakmai tanácsot, hogy az elvárásaid reálisak-e. Ha nem akkor mindenképp  olvass a kezelés után
  2. Amikor a kezelésről tájékozódsz, akkor próbáld meg elkerülni az álhíreket, de azért győződj meg róla, hogy a megfelelő helyet és gépet választod. 
  3. Egy jó szalont nem biztos, hogy a fizetett reklámok alapján meg lehet ítélni. Ezért érdemes elolvasni a hely értékeléseit. Nyugodtan tájékozódj, hogy a kezelést valóban szakember végzi-e, és hogy fel tudnak-e mutatni saját eredményeket. 
  4. Ha meggyőződtél róla, hogy ez lesz a te kezelésed, és megtaláltad az ideális szalont és gépet, akkor gondoskodj róla, hogy jól hidratált szövettel érkezz. Növeld meg a folyadékbevitelt minimum 2,5 de inkább 3 literre.  És egy héten kétszer éjszaka masszírozz be a nedves a bőrbe 6-8 csepp E-vitamin olajat, ezáltal a bőröd sokkal több folyadékot köt meg. 
  5. És végül az utolsó de fontos jó tanács, hogy hangolódj rá  a kezelésre! Tudd, hogy ez most jó lesz neked, hiszen erre vágytál! 🙂 

A kezelés eredményei lassan, a kezelést követő 2-3 hónap alatt alakulnak ki. A teljes változás 6 hónap elteltével válik láthatóvá. Kérjük, egyeztessen időpontot a kezelés eredményeinek dokumentálására 90 nap elteltével.

Többi bejegyzés

Melyik arckezelés való nekem? Melyik a leghatásosabb?

A tökéletes ránctalanító kezelés mindannyiunk számára más lehet. Életkorunk, bőrünk állapota, napirendünk, elvárásaink, fájdalomküszöbünk és persze pénztárcánk is meghatározhatja, hogy nálunk éppen melyik ránctalanító eljárás

Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!
Írd be a neved, és a kedvenc email címed,
majd kattints a “Jöhet!” gombra.

Biztos, hogy itt hagyod a kedvezményed?

INGYENES VIP klub Bronz tagság
Limitált ideig elérhető. Ne maradj ki!